Свързани новини

13.09.2010 14:47

Батков топи ЦСКА на Интерпол и УЕФА

Видян 2243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков е подшушнал в УЕФА, че вечният съперник ЦСКА участва в уредени мачове, дочу 19'. Адвокатът на няколко пъти намекваше в последните седмици, че европейската централа и Интерпол душат наши клубове за черно тото. Късно снощи след победата на Левски с 4:0 над Миньор в 6-ия кръг на А група изплю камъчето, за да потвърди съмненията ни.


“Имах среща с представители на УЕФА, които ме помолиха да говоря с определени хора тук, в България. Не е редно аз да назовавам имената им. Казаха ми, че българското звено за борба с корупцията действа под европейската юрисдикция, затова то ще работи по тези случаи у нас. Ще се чуе, но дано последиците да са само за виновните, а не като цяло за българския футбол. Прокуратурата в Бохум работи върху мачовете Базел – ЦСКА (3:1) и Динамо Москва – ЦСКА (1:2). Това го обявиха германците, а те не се шегуват”, коментира той.


Въпросните мачове ЦСКА изигра миналата година в Лига Европа. Първо сензационно опука руския Динамо насред Москва с 2:1, като след края самият Батков изригна у нас, че резултатът е съмнителен и нагласен. Тогавашният гняв на боса беше свързан с неговата уникална издънка по същото време с т.нар. Казанска афера. Благодарение на трансферния гений на Батков 4-ма играчи бяха разхождани като мечки до Русия, ужким да подпишат с гранда Рубин. До договор не се стигна и карето не се появи именно срещу ЦСКА в дербито, загубено от Левски 0:2. Батков даже обвини шефовете на армейците от Титан, че те са в дъното на цялата галимация. Миналата вечер той пак не им спести любезностите си:


“Тези хора са вредни, те са чужди за българския футбол. Хора с неясно минало, неясни пари, т.е. с публични пари, изнудват кметове, взимат концесии за боклука. Те могат да се разпореждат по въпроса за боклука и боклукчиите. Не им приляга да искат извънредни конгреси и промени. Да, действително, трябват промени в българския футбол, но не са те хората, които да ги искат. Нека първо си оправят бюджета, да се разплатят с другите клубове, да не си бият играчите и тогава да искат промени.” Реакцията на Батков е повече от логична – той гледа да защити президента на БФС Боби Михайлов, който е легенда на Левски. Изобщо не е за пренебрегване и фактът, че и родната централа, и сините имат общ спонсор – М-Тел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв