BMW X7 може и да закъсня с модното си присъствие на партито на пълноразмерните луксозни SUV автомобили - за първи път бе пуснат в продажба през 2019 г. - но не си губи времето да си извоюва място във ВИП списъка.

Свързани новини

28.04.2024 08:01

2024 BMW X7

Видян 31386 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

BMW X7 може и да закъсня с модното си присъствие на партито на пълноразмерните луксозни SUV автомобили - за първи път бе пуснат в продажба през 2019 г. - но не си губи времето да си извоюва място във ВИП списъка.

Макар че разкошният интериор, стандартното въздушно окачване и списъкът със стандартно оборудване умело изпълняват задачите си, острото управление и списъкът с мощни двигатели издигат X7 над конкуренцията. Базовият двигател е редови шестцилиндров турбокомпресор с 375 к.с., но за купувачите, които търсят повече мощност, е наличен V8 с 523 к.с. По-заможните с нужда от скорост могат да изберат ексклузивното оборудване Alpina XB7 и неговия V-8 с 630 к.с. с две турбини.

Задвижването на всички колела е стандартно за цялата гама. Въпреки че мощността очевидно не е в недостиг, товарното пространство и мястото за краката на третия ред са такива, тъй като X7 изостава от конкуренти като Cadillac Escalade и Jeep Grand Wagoneer и в двата случая. Но това не е от голямо значение за първите два реда, където плавното возене, материалите от най-висок клас и невероятният дизайн на X7 заговорничат, за да обгрижват пътниците по време на пътувания с всякаква продължителност. Въпреки че предната част с примижаващи очи остава повод за спорове, началната цена от около 83 хил. долара изглежда относително изгодна в клас, в който XXL размерите и максималните цени са правило.

Какво е новото за 2025 г.?

Наличният професионален пакет за подпомагане на шофирането, който позволява шофиране със свободни ръце при скорост до 135 км/ч, когато условията го позволяват, е усъвършенстван с нова функционалност за смяна на лентата, активирана от очите. Сега, когато системата предложи смяна на лентата, водачът може да разреши действието, като просто погледне в съответното огледало за обратно виждане.

Преди това смяната на лентата се потвърждаваше чрез активиране на мигача за завиване.



Източник: autodiscoveries



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв