MC Thammy, чието истинско име е Тами Каролине

Свързани новини

20.04.2024 07:23

Инфлуенсърка се осакати, след като стоя в кофа с лед и сол заради онлайн "предизвикателство"

Видян 6721 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Влиятелна личност сподели, че е останала неспособна да ходи, след като е стояла в кофа с лед и сол за онлайн "предизвикателство", което е направило краката ѝ черни и почти е наложило ампутация на пръстите ѝ.

Телевизионната звезда от риалити шоуто MC Thammy, чието истинско име е Тами Каролине, е получила изгаряния от първа и втора степен, след като се е снимала как участва в необмислената тенденция с двата си милиона последователи по-рано този месец с приятели в Ресифе, Бразилия.

Прекарахме 15 минути с краката си върху лед с едра сол - каза тя, разказвайки за ужаса на 6 април. "Когато извадих крака си, никога не съм изпитвала такава болка през живота си. Три от пръстите ми бяха почернели, когато излязох от кофата с лед".

Тами е била лекувана в клиника, където й казали, че има риск от тромбоза и че ако е останала в леда още минута, е можела да получи некроза.

Тъй като не може да упражнява натиск върху краката си, тя казва, че сега се придвижва из къщата, като майка ѝ я влачи в пластмасов градински стол и я бута от стая в стая.
"Инвалидните колички са за слабите", казва тя предизвикателно. "Ние просто имаме само столове".

След като се лекува в клиника, Тами се връща в риалити шоуто, но се налага да отиде в болница заради силни болки в краката.

Тя каза: "Стъпалото ми започна да се подува много. Излязох оттам и отидох в болницата, в болницата лекарят каза, че има риск от тромбоза, а другият каза, че ако остана още минута, пръстите ми може да некротират".

Сега тя разказва как майка ѝ я пренася от спалнята до хола с бар стол на колелца.
Тя също така похвали майка си, че се грижи за нея и я обгрижва, като каза: "Разбираш ли колко много те обичам? Не спирам да мисля за това коя исках да бъда, когато порасна.
"И мисля, че исках да бъда като теб. Не знам как можеш да бъдеш толкова добър човек и също така не разбирам защо толкова много неща се случват с нас. Но, Боже мой, толкова много те обичам, сестро моя. Нямаш представа.

MC Thammy и двамата ѝ приятели мъже Teus Neiff и Artur Braz получиха изгаряния, след като се опитаха да се справят с предизвикателството в Пернамбуко, Бразилия.
Триото е държало краката си потопени в кофа с лед и едра сол, в резултат на което пръстите на краката им са почернели, а те са се разплакали от болка.

Предизвикателството за издръжливост в риалити шоуто "N1 Influencers" беше водено от певеца Андерсън Нейф, известен с това, че насърчава предизвикателствата за своите последователи, на 6 април.

По думите на певеца цялото предизвикателство е било проведено под надзора на пожарникар.
По време на предизвикателството тримата инфлуенсъри са държали краката си в кофа с лед и сол в продължение на 15 минути като глупаво изпитание на физическата и психическата устойчивост.

Резултатите обаче веднага бяха обезпокоителни. Малко след края на "теста" състезателите получиха остри и болезнени реакции, които доведоха до значителни изгаряния.
В резултат на това почти се наложило крайниците им да бъдат ампутирани.

В социалните медии инфлуенсърите разкриха страданията си чрез видеоклипове, в които плачат и показват тежките си изгаряния и мехури по краката.
Артур Браз, друг инфлуенсър, участвал в онлайн риалити шоуто, също е получил изгаряния по краката.

В своя Инстаграм той публикува видеоклипове от болницата и заяви, че се е наложило да бъде приет, като освен това показа серия от мехури по краката си.

Андерсън заяви в изявление, направено в Инстаграм: "Веднага щом махнаха краката му, започна да крещи много, [казваше], че го гори, плачеше много.

'Бях в шок, а пожарникарят каза 'не, всичко е наред, просто го сложи пред вентилатора тук'.

На двамата мъже е оказана помощ и са откарани в частни болници.
Съобщава се, че Тами се е върнала в къщата, където е било записано предизвикателството, но също е трябвало да бъде откарана в болница поради силни болки в краката.
Тя заяви в Инстаграм: "Попитах лекаря: "Има ли риск да загубя пръста си?

'Три от пръстите ми почерняха, когато ги извадих от кофата, а той каза 'да' и ми каза, че имам риск от тромбоза'.

Съобщава се, че Тами, който отпадна от риалити шоуто, и Теус, който продължава в състезанието, са били изписани в неделя и получават грижи вкъщи.

Съобщава се, че Артур остава хоспитализиран в болницата "Реал Португес" в центъра на Ресифе.

Актуалното му здравословно състояние засега остава неизвестно.

Андерсън на свой ред поема отговорност за инцидента.

В публично изявление той изрази съжалението си за инцидента и обеща пълна подкрепа на жертвите, включително покриване на необходимите медицински разходи.

Той заяви: "Поемам вината, защото аз предложих идеята за предизвикателството.

За съжаление пожарникарят не ме предупреди за това, което можеше да се случи.

'Искрено се извинявам, че направих това предизвикателство, че наех неподготвен пожарникар'.

Също така в Инстаграм Андерсън сподели видео, на което Теус е пренесен у дома с превързани крака, и разказа за здравословното му състояние.
Той добави: "Лекарят каза, че няма да може да ходи три дни".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 20.04.2024 10:05

    Трябвало е главите да си сложат в кофите с лед и сол!

  • 001 Anonimen 17.04.2024 17:38

    Както казваше баба ми, "Простотията, чедо, 'оди по 'ората, а не по гората."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което