Свързани новини

21.06.2009 16:01

Тодор Батков стана почти едноличен собственик на ПФК Левски

Видян 2548 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на българския шампион Левски адвокат Тодор Батков увеличи дяла си в клуба на 90 процента, след като изкупи акциите на бившия президент Майкъл Чорни, съобщиха официално от клуба, предаде БГНЕС.


Чорни имаше 20 процента в ПФК Левски АД, но реши да се откаже от опцията да запази дяла си след решението на Общото събрание на дружеството за увеличаване на основния капитал. Това даде възможност на Тодор Батков като мажоритарен собственик да изкупи въпросните 20 процента. Така Батков на практика сложи край на спекулациите, че възнамерява да продаде акциите си в Левски като увеличи дяла си в клуба. В същото време Левски се разбра с ръководството на израелския първодивизионен СК Ашдод за трансфера на нападателя Димитър Макриев."Сделката за Макриев е почти финализирана. Разбрахме се на ниво клуб - клуб. Става въпрос за покупка, а не за преотстъпване. Остава да бъдат доуточнени личните условия по контракта на играча", съобщи президентът на "сините" адвокат Тодор Батков, който лично водеше преговорите с израелския клуб. Батков допълни, че Левски ще се подсили с 3-4 добри футболисти през лятото. "Искам да успокоя феновете ни, че в отбора ще бъдат привлечени 3-4 добри изпълнители, подобаващи на името и класата на Левски", каза още Батков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на