Свързани новини

27.05.2009 15:30

Тодор Батков отнесе глоба от ДК на БФС в размер на 3000 лева

Видян 2045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дисциплинарната комисия на Българския Футболен съюз наложи глоба от 3000 лева на собственика на ПФК Левски Тодор Батков, предаде БГНЕС.


Комисията по етика и феърплей препрати случая с шефа на "сините" за разглеждане от Дисциплинарната комисия. Адвокат Батков е наказан за "нанесени обиди в средствата за масова информация (медиите), засягащи човешкото достойнство, етиката, морално-етичните изисквания и прочие". БГНЕС припомня, че Батков заяви след мача на "сините" с Черно море, че може да призове агитката на "сините" да се саморазправи с БФС. Тимът на Левски освен това е глобен с 1000 лева за хвърлени предмети от страна на феновете на отбора по време на дербито със Славия, което "сините" спечелиха с 1:0. Дисциплинарната комисия освен това привиква делегата на срещата Славия - Левски на следващото си заседание, тъй като в неговия доклад е описано "грухтене" от страна на феновете спрямо тъмнокожи играчи.
Отборът на ЦСКА е глобен също с 1000 лева за хвърлени предмети от страна на "червените" привърженици в срещата с Локомотив София. Установено е, че играча на "столичните железничари" Иван Пасков не е бил ударен с предмет от привърженик на ЦСКА. Запалянкото е псувал и плюл бранителя на Локомотив София, но не е имало физически допир. Халфът на Локомотив София Калоян Караджинов е глобен с 3 600 лева. Караджинов е глобен за 3000 лева, заради показан неприличен жест към феновете на ЦСКА, а за получения жълт картон в мача с ЦСКА е санкциониран с още 600 лева. Защитникът на "армейците" Йордан Минев е наказан за една среща за втори си жълт и респективно червен картон в мача с Локомотив, а Пасков, който също беше изгонен, "изгаря" също за един мач. Двамата са глобени с по 300 лева. ЦСКА са внесли молба за анулиране на втория жълт картон на Минев, но ДК на БФС няма право да отменя картони. Това трябва да бъде решено и направено от Съдийската комисия на БФС. Играчите на Славия Роберт Петров и Павле Попара бяха наказани. Петров пропуска следващия мач на "белите" и е глобен с 250 лева, а Попара е аут до края на сезона, тъй като получи два мача наказание. Той трябва да заплати глоба от 200 лева. Мирослав Манолов от Черно Море е наказан с една среща и 250 лева глоба, Уго Симоеш от Локомотив Мездра е аут за един мач и е глобен с 250 лева, а Крум Бибишков от Литекс "гори" за един мач и ще трябва да плати 200 лева глоба. Отборите на Пирин, Черно Море и Спартак Варна пък са глобени с по 1000 лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей