Свързани новини

17.09.2008 09:36

Мистерии: За Първанов и женското начало

Видян 1882 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигурно ще ви прозвучи сензационно, но е факт – нумерологично и астрологично над неговото формиране като личност доминира женското начало. Над всичко е Луната, чиято светлина води числото на президентския Път в живота – двойката.


Известно е, че както разкри преди време списание СЛАВА, Първанов е подвластен на чара на зодиака и дори е поръчал специален 200-страничен хороскоп на известната руска гадателка Тамара Глоба.


Досега обаче не беше известно, че над него има власт и нумерологията. Само че е лесно да го преценим – не може да е случайно, че и двата пъти, когато е полагал клетва като президент той е избрал ден двойка – 19 януари. Това се случва и през 2002 г. и през 2007 г.


В свой анализ на личността на Първанов от мрачните години, когато той наследи поста шеф на БСП от Виденов, Илия Илиев го беше представил като суетен петел. Странно съвпадение, но суетата е характерна не само за женския знак на числото 2, но и за неговия зодиакален – Рака. За астрологичния му покровител е характерно и едно друго женско качество – интуитивността.


Значи не е чудно, че в двора на петела Първанов има не един, а цели двама сиви кардинали. В такива клюката по висшите етажи на властта превръща един съветник и един генерал. Красимир Стоянов е главен секретар на президента. В биографията му пише, че бил “политически работник” до 1989 г., а след промените става политически помощник (съветник) на зам.-председателя на БСП (Първанов). Дали той е връзката на Гоце със старите другари? Говори се обаче, че по-голямо влияние върху президента и не само имал запасния генерал Никола Колев. 31 години стаж като кадрови офицер в Българската армия. Бил е началник на Генералния щаб на Българската армия, а сега е пак началник, но на кабинета на държавния глава. Според клюката си позволявал да дава съвети не само на президента, но и на други големи клечки в управлението, заради което е иронизиран от шегаджиите в политиката. Неясно беше също защо именно той посрещна Джордж буш на българска земя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес се съсредоточете върху личните си проекти и амбиции


Днес се съсредоточете върху личните си проекти и