Свързани новини

12.09.2008 10:52

Мистерии: Волен или Късметлията

Видян 2007 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има хора, за които казват, че са родени с късмет. Тях Съдбата ги пази и ги направлява, без понякога и сами да го осъзнават. Такъв е случаят с Волен Сидеров. Кой би казал, че цяла България ще трепери от едно момче, тръгнало от Ямбол. По негови думи първото му работно място е завод, а после става фотограф. Злите езици твърдят, че бил освободен от армията, което може и да не е вярно. Звездата му изгрява, когато в зората на демокрацията става втория главен редактор на едноименния вестник. Там намира и половинката си Капка, която казват, отвоювал с юмруци от първия й съпруг Кин Стоянов. За да си представите кой какъв е бил в онези години: Надежда Михайлова сервирала кафе на Волен и компания в централата на СДС. След като преминава и през Пресгрупа 168 часа, Сидеров става говорител на Овъргаз по време на мулташката война с Костовото правителство, озовава се във вестник Монитор, който напуска със скандал, за да стане тв водещ по кабеларката СКАТ.
Изневиделица успя да организира партия Атака, основана на рождения му ден, и да я вкара в парламента, с което разби сметките на мнозина. След дългогодишен съвместен живот, реши да се ожени официално за спътницата си в живота Капка Георгиева, която наистина е половината на Волен. Журналистка, авторка на сензационна книга за Ванга, любима клиентка на софийските бутици и кадровик на партията, тя е майка на евродепутата Димитър Стоянов, който скандално беше бит от полицаи неотдавна, а разследване на случая така и не се проведе. Представител на партията в европарламента е и Слави Бинев – легендарен собственик на нощни заведения и бивш работодател на Капка като техен пиар навремето.


Волен Сидеров има голям късмет по линия на съдбовните числа. Той е уцелил две от трите най – добри цифри. Личното число на атакиста е 5. То дава предимства като успех в кариерата, с какъвто Волен определено може да се похвали вече 20 години, усет за бизнес и други екстри. Обикновено големите житейски проблеми бягат от белязаните с петица.
По отношение на числото за Пътя в живота, Волен също е ударил джакпот. 3 според нумеролозите е “манекен на сцена”. Това са хора, съпътствани от интереса на другите и тяхното внимание. Околните се увличат по тях, а те позират ли позират. Търкалят добре думите и имат чар.


Звездите са определили Волен да бъде роден под знака на Овена. Злите езици веднага биха подхвърлили, че Хитлер е също такъв, а Ленин е на границата с Телец. Зодията е отлична за политически лидери и водачи, за пробиви от всякакъв вид и характер, за защита на каузи, които носят изгода. Твърдоглавието понякога може да играе лоша шега на представителите на знака, но обикновено те успяват да се оправят, а паденията им са кратковременни и не се помнят дълго.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес може да се развихрите

Днес може да се развихрите, светът ще има нужда от