Свързани новини

11.09.2008 10:53

Костов подвластен на числото 4

Видян 2274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Беше едно малко такова. С ужулен нос. Родителите му бяха работници. Бащата беше в транспорта – прислужваше на гарата. Майката беше чистачка. Бяха много скромни хора. Живееха в една малка стая на ул. “Самуил”. В стаята имаше всичко на всичко един стол и маса, на които Иван пишеше домашните си, и легло естествено. Самата обстановка беше много мизерна. Мисля, че бяха от Драгоман”.
Така класната на Иван Костов – Йорданка Балджийска описва своя най-виден ученик, който водел политинформацията в класа си.
Кой би повярвал, че бедното момче един ден ще бъде смятано за може би най-богатия българин, ще стане премиер на държавата и лидер не на левицата, а на десницата.
Стартът на трусдовия му стаж също е на доста непрестижно място – ДСО “Вторични суровини”. Сигурно от това работно място тръгват и шегите и закачките с него на циганска тема.
Не е ясно какво би се случило с него, ако го бяха взели в БСП, а не в СДС преди изборите през 1990 г., но истината е, че Костов е един от шепата политици, заедно с Георги Пирински, Ахмед Доган и неколцина други, които са депутати без прекъсване още от Великото народно събрание. Мнозина биха се запитали на какво ли се дължи неговото политическо и икономическо дълголетие или пък неограниченото му самочувствие? Точно заради тях се опитахме да направим кратка астрологична и нумерологична характеристика на Командира Гавгамел.


Личното число на Костов е 8. Заедно с 3 и 5, това са най-късметлийските цифри. При тези хора нещата се подреждат от самосебе си. Те никога не могат да избягат обаче от едно нещо и това са брачните окови. Това им е нумерологично предопределено, както личи и от признанието на Иван Костов, че е “мъж на жена си”. Осмиците са стремителни и нетърпеливи, постигат лесно успех. Но са любители на интригите. Колкото и железни да изглеждат, вътрешно са раними и беззащитни.
Важна подробност е, че тази година за тях е Деветка. Това означава край на някакъв път. Костов стана министър в навечерието на лична година 1 – 1991, и е покорявал своя връх до 1999г., когато руинира доверието в него в ролята му на премиер. През 2000 г. е започнал нов цикъл, но през 2008 г. ще трябва явно да се сбогува.
А от догодина май ще трябва да се захваща ново поприще... 
Понеже Господ и Съдбата винаги са справедливи, Осмицата на Вожда е компенсирана от Четворка при Пътя в живота. Това вече е тежка карма, защото означава разпъване на кръст. Тези хора работят много, мъките не са им спестени и понякога се лутат между четири стени. Поне силата на числото ги прави умерени и ги учи да владеят себе си в трудни ситуации.


Наричат Козирога “цар на катастрофите” в буквален и в преносен смисъл. Факт е, че неотдавна станалият доста късно шофьор Костов направи поредната катастрофа със своя джип. Козирогът също така е голям инат. Това на Командира му личи отдалеч. За зодията му е характерно, че решава проблемите на живот и смърт и се бори да стане неговото, без да се интересува колко ще струва това и дали няма да разруши по пътя си всички мостове.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец