16.09.2008 09:19

Мистерии: Доган е орисан от числата да бъде играч

Видян 1742 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

5 и 6 е много добър зар в таблата, а това е ориенталска игра за стратези. Понякога е доста по-добър и върши повече работа от т.нар дюшеш – две шестици.
Именно печелившите числа 5 и 6 съдбата е белязала върху Ахмед Доган. Комбинацията не е само късметлийска, тя говори за изключителни бизнес заложби. Като ги комбинира с философското образование и натрупаната житейска мъдрост на човек, попаднал за първи път зад решетките на 32 години, а на 33 вече е в килия за смъртници, той явно е почти непобедим. Да му мисли Бойко Борисов, който му се заканваше да го бие...
Вероятно, ако трябваше да бъде определен с една дума, дори и той би избрал Играч. Сигурно заради зара на съдбата той носи няколко много важни качества. Играчите  в бизнеса знаят, че най-добрата политика е истината и затова именно Доган призна за “обръча от фирми”, който грди всяка партия. Някои определят това като арогантност, но в бизнеса никой не пита кое е разрешено или редно. Всеки се бори за територия. И за власт. Също като в политиката.
Играчите знаят и още едно правило – на съхраненото достойнство. Когато получи орден Стара планина и това предизвика силна негативна реакция в обществото, той намери повод, а вероятно и сам създаде повод да го върне.
Играчите печелят и по друга причина – умеят да правят неочаквани атаки. Като вчерашната, която порази Емел Етем. Изненадващо беше огласено нейно съдружие с човек, който според чешките тайни служби бил крупен трафикант на оръжие.


Личното число на политика е 5. То се получава от сбора на рождената му дата 29 и месеца март – 3. Петиците имат няколко важни качества: мъдри, жизнерадостни, изобретателни и авантюристи по сърце: точно като Доган. Според професионалния сайт chudesa.net това са хора индивидуалисти и придирчиви, обичат да четат и да изследват. Много са остроумни. Добри организатори, способни успешно да ръководят хората в изпълнението на неприятни или досадни задачи като политическите решения и процеси. Оригинални личности със силен творчески инстинкт. Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал. Хората с число 5 по принцип са много добри в изкуството, търговията и преподаването. Бързо се съвземат от ударите на живота, а в този на Доган изпитанията са били наистина неимоверни. Обикновено хората с число 5 не обичат да молят другите за помощ, макар че самите те винаги са на линия. Харесват комфорта.
Пътят му в живота е белязан от числото 6. То е смятано за идеално за бизнес, тъй като единствено се дели и на четно и на нечетно (2 и 3). Тези хора умеят да водят преговори, явно и да правят коалиции. В такива случаи се притесняват да лоялността на партньорите и ако бъдат засегнати на чест, бързо прекратяват връзката.


Когато Станишев определи Доган и неговите хора като “биткаджии”, сигурно неволно е направил паралел със зодияка. Според него знакът на Сокола е Овен, а негов закрилник е именно Богът на войната Марс. Качествата, които небето е предопределило за турския лидер са воля решителност и предприемчивост (това във връзка с нумерологичната характеристика на депесаря). Работата е главното в живота му. За каквото и да се бори, ако попитате овена, ще ви отговори: за справедливост.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра, с усмивка,