15.09.2008 10:01

Мистерии: Румен Петков – изключение от правилото

Видян 1805 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяко правило си има изключения! Нали и вие обичате, когато някой използва това до болка познато клише. Е, има хора, чиято съдба попада точно в тази категория “изключения от правилото”. Един от тях е Румен Петков.
Ако някой нумеролог прави анализ на неговото лично число според рождената дата, първото, което ще сподели, щом разбере, че цифрата е 2 е “роден дипломат”. А точно това Румен Петков изобщо не е. Втората характеристика на двойката е “креативни и чувствителни”, което също май не важи за бившия вътрешен министър.
Неговата фигура е изтъкана от противоречия. Докато е кмет на своя Плевен през 1995- 1999 г., срещу Румен Петков са заведни четири съдебни дела — за стопански престъпления и за хулиганство, но са прекратени. Едно от тях, по обвинение за хулиганство, е спряно заради депутатския му имунитет, а по-късно е окончателно прекратено от Марияна Борисова, прокурор във Върховна касационна прокуратура. Ако се вярва на мълвата, бил се облекчил в градския фонтан, което минава за “човещинка”, но ние не вярваме виден политик да е способен на такова нещо.
Когато стана вътрешен министър пък Румен Петков изглеждаше дълго време Господар на положението, а премиерът Станишев – зависим от него. Играта обаче се завъртя така, че в най-неочаквания момент “силовият играч” изпадна от борда, а “нерешителният” спечели безапелационно войната.



Хората с ЧИСЛО 2 не са родени водачи. повечето предпочитат да играят второстепенна роля. В същото време, тъй като са изобретателни и отворени към новите идеи, могат да бъдат умни и скромни подчинени. Обикновено умеят прекрасно да разговарят, много са духовити, надарени, с чудесно чувство за хумор. Притежават силно развита интуиция, мнозина от тях са развили извънсетивно възприятие. Обичат красотата, хармонията и реда.
Ако емоционалната или финансовата им сигурност е подложена на риск, нерядко изпадат в дълбока депресия, дори е възможно да се разболеят. Особено са податливи на язви и храносмилателни проблеми. Хората с число 2 имат променливи настроения, понякога страдат от меланхолия, която е резултат предимно от необосновани страхове. Неприятен коментар или странен поглед може дълбоко да ги обиди, да ги накара да се отдръпнат и да се обвият в обвинителното одеяло на мълчанието. Възможно е да бъдат нетолерантни, свръхкритични и властни. Склонни са да държат на грешките сиТе са добри и предани родители, много внимателни, когато стане дума да се харчат пари.
Пътят в живота на Румен Петков пък е белязан от лидерското число едно. Така в неговата нумерологична характеристика има изключително драматично противоборство – Слънцето на лидера 1 се бори с женското начало на подчинената Луна 2. Не е чудно колко труден път означава това за носителят на описаните цифрови белези.


Работата на бос на секретните служби явно е била зодиакално определена за Румен Петков. Защото ракът предпочита да съхранява скрити своите тайни. Тъй като е роден на граничния 23 юни, той носи и белезите на предходната и доста неподходяща за мъж зодия Близнаци. И за двата му астрални знака е характерно, че представителите им са противоречиви натури, идеалистични и мечтателни. С чувство за хумор, интелигентни и интуитивни, те също си имат своята ахилесова пета - това са страховете им. Надарени с фантазия и наблюдателност, по уникален начин съчетават в себе си мечтателността с прагматичността. Щедри, но същевременно пестеливи. Изобщо като че ли парадоксите принадлежат към специалитетите на раците. Ракът също така е славолюбив и суетен. Обича да размишлява, да се вглежда в детайлите и да анализира света. С вродената си чувствителност и проницателност притежава изкуството да надниква и в най-потайните кътчета на човешката душа.



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще действате доста неразумно

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви за