Свързани новини

19.12.2020 08:03

Веднъж на 2 века: Днес започва Голямата промяна за 20 и 200 години напред

Видян 13062 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Днес Юпитер влиза във Водолей, където Сатурн е от сряда. Двете най-мощни планети се събират в това, което наричаме Велик съвпад и ще го наблюдаваме точно на 21 декември. В следващите три дни ще ви разкажем всичко за това събитие, което ще определя живота ни за 20 г., а на световната икономика - за 200 г. напред - последното решаващо е било в края на 18-и век, малко след Великата френска революция и е началото на индустриалната епоха. Сигурно сте чели, че влизаме в Ерата на Водолея. Ето това става сега. Ще разказваме за всичко поотделно. Започваме от преддверието на Голямата промяна, както още наричат онова, което ни чака.



Какво означава за всички нас и кому - какво ще се даде?



Сатурн е наричан учител-целополагател и влезе в сряда във Водолей, за да остане там до 7 март 2023 г. Това е неговият стар дом и неговият трон, а това е планетата на упражняване на властта, на правото и на справедливостта. Тя може да се приема като Ударът на съдбата за онези, които са прекрачили границите през последните 3 години, когато тя беше в другия си дом - Козирог. Обиращата негативите планета Юпитер, също царствена, ще омекотява тези удари, но не и справедливостта на наказанията. Което се отнася в голяма степен за политиците, за онези, които са лъгали и са мамили и са мислели, че няма да ги хванат. Обратно, който се е борил за справедливост следва да очаква награди и признание.
Дори една от тези планети създава шаш и паника и носи промени, когато попадне в даден знак, а двете заедно - това е истински астрокупон. Животът започва да се трансформира бързо, както гъсеницата се превръща в пеперуда, символично отбелязва американският астролог номер 1 Сюзан Милър. И посочва, че родените под властта на Сатурн Козирози и Водолеи, особено вторите, се очертват в най-силна позиция или изложеност на промени, както и хората с Луна или асцендент в тези два знака.



Ако са били добри и справедливи, те ще видят как обществото се приближава към


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.12.2020 09:18

    Освен това, започваме сатурналиите, които по-късно хитри римски глави прекръстват в рождество на пророка Христо. По-внимателно с пророчествата и алкохола, че и от двете си патим милениуми!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева