Свързани новини

21.12.2020 09:23

Родените през 1975 - 85г. най-силни след новата Витлеемска звезда днес

Видян 8485 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За първи път от 2020 г. ще видим онова, което древните хора са зърнали в небето и са го нарекли Витлеемската или Пътеводната звезда при раждането на Исус. И тогава, като сега, е имало Велик съвпад. Ще обясним кой и защо ще усети най-силно и, ако е бил добър и справедлив, ще спечели най-много от случващото се, а няма да се превърне за него в нещо като Второ пришествие и Страшен съд.

Вече споменахме, че чувстващите често неразбиране за авангардните си идеи и големите си планове Водолеи, които рядко обръщат внимание на тази особеност на тяхната зодия, внезапно ще усетят внимание и оценка за проектите, които кроят или по които действат.  

Всички имаме щастието да наблюдаваме нещо, което рядко се случва на хората - да наблюдават една 200-годишна промяна с преминаването от доминацията на Земята към Въздуха и техните знаци.

Така астролозите вече определят Велик съвпад - онова, което се случва веднъж на 20 г., и Велика промяна - онова, което ни е съдено да преживеем веднъж на 2 века. Последното е просто нов начин на живот. Нещо много повече от "новото нормално", което ни е писнало да ни повтарят в новините. Не става въпрос за някакви си маски, а за изцяло различен живот.

Първо ще имаме време на навлизане в Ерата на Водолея и ще попаднем изцяло в нейната власт, когато Плутон влезе в зодията през 2024 г. Тогава вече ще имаме силно усещане за промяна. "Вероятно посоката на развитие ще бъде към космоса или непознатия ни почти световен океан, откъдето всъщност идва животът, а значи и ние на тази планета", прогнозира американският астролог номер 1 Сюзан Милър. А футуролозите са съгласни с нея.

Защо според експерта най-мощно влияние и най-добро място ще си намери поколението, родено между 1975 и 1985 г. Защото тези хора са се появили на света в шлейфа на 1980 г., когато Юпитер и Сатурн временно излизат от 200-годишния си танц в елемента Земя, за да влязат за малко във Въздух като Великият им тогавашен съвпад е във Везни.

Какво се появява тогава? Всичко онова, което навлезе в живота ни, за да го определи за следващите години - персоналният компютър в дома и офиса, роботите и изкуственият интелект, интернет и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.12.2020 02:40

    Витлеемската звезда е бил космически кораб, влъхвите извънземни . Не трябва да се бъркат Юпитер и Сатурн с извънземен космически кораб.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.