Местният журналист Роналд Бертран съобщи, че милиардерът Кирил Луи-Драйфус проявява интерес към акциите на Левски

Свързани новини

14.12.2023 16:46

Появи се купувач на Левски

Видян 3569 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Местният журналист Роналд Бертран съобщи, че милиардерът Кирил Луи-Драйфус проявява интерес към акциите на Левски. "Футболните среди се разпалват от лудия слух, според който българският клуб Левски може да бъде закупен от бизнесмена Кирил Луи-Драйфус", написа Бертран в социалните мрежи.


25-годишният Луи-Драйфус е собственик на английския втородивизионен Съндърланд. Роденият в швейцарския град Цюрих французин е най-младият президент на футболен клуб на Острова. В момента черните котки на Драйфус са в позиция за участие в плейофите и завръщане във Висшата лига, където не са играли от 6 години.


Кирил Луи-Драйфус е син на бившия бос на Олимпик Марсилия - покойният Робер. След смъртта на последния управлението на клуба за кратко пое съпругата му - Маргарита.


Два дни преди това мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи годишния отчет на сините. Той заяви, че няма да позволи да бъде принуден да даде акциите си на феновете.


"Да се опитват да ме притискат, да ме рекетират да прехвърля акциите, това няма да стане! За разговори съм готов 24 часа.", коментира той желанието на Левски на левскарите да им прехвърли дела си от клуба.


Близо 10 млн. лв са задълженията на Левски, обяви още Сираков. Той увери, че треньорът Николай Костов може да е спокоен за поста си. Според легендата, резултатите този сезон са по-добри от миналия.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион