Грешна стъпка направи и Левски, който взе точка при гостуването срещу Локомотив

Свързани новини

28.11.2023 15:57

Левски пропиля 2 гола аванс, Лудогорец загуби от Славия

Видян 2141 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Славия нанесе изненадваща загуба на шампиона Лудогорец - 3:2 като гост и го остави закотвен на третото място в класирането на футболното първенство. Белите съвсем заслужено поведоха, след като Франко Русо си отбеляза автогол в 30-ата мин. Дотогава те приемаха повече играта в своята половина и оставиха лудогорци да владеят повече топката (60:40%), но играеха много ефективно на контраатаки. Изглеждаше, че разградският тим взима контрола над събитията, след като Рик Джонатан изравни още до почивката.


През второто полувреме обаче, само в рамките на 6 минути, между 48-ата и 54-тата, Славия шокира още два пъти шампионите с голове на Мартин Сораков и Галин Иванов. До края на мача Лудогорец само успя да намали чрез Кайо Видал в 68-ата.


Така белите прекъснаха победната серия от 4 мача на шампионите и на свой ред спечелиха нови три точки за класирането, в което се изкачиха от 13-то на 11-то място.


Грешна стъпка направи и Левски, който взе точка при гостуването срещу Локомотив (София). Мачът в столичния квартал Надежда завърши 2:2, но всъщност сините трябва да съжаляват горчиво за пропуснатата победа, тъй като водеха с 2:0 до 76-ата мин. Марин Петков откри за Левски в 27-ата минута, а в 70-ата друг национал – Андриан Краев удвои. Домакините обаче успяха да се върнат в мача, благодарение на два гола на Димитър Митков.


Левски няма победа в Първа лига вече в 5 поредни мача. За последно сините спечелиха с 1:0 срещу Черно море на 22 октомври.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни