Марко Одермат

Свързани новини

07.02.2024 11:39

Одермат е звездата в Банско този уикенд

Видян 1249 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 10 и 11 февруари 2024 г. най-добрите алпийци в света ще премерят сили в Банско в две от най-атрактивните дисциплини – гигантски слалом и слалом. Шест  атлета ще се борят за място на почетната стълбичка.

Марко Одермат, швейцарски състезател по ски алпийски дисциплини, е доминираща сила на международната сцена в скатегория гигантски слалом и супергигантски слалом. С многобройни победи от Световната купа зад гърба си, адаптивността и издръжливостта на Одермат го правят основен претендент за подиума тази година.

Хенрик Кристоферсен от Норвегия се слави с изключителните си технически умения в слалома и гигантския слалом. Опитен състезател с олимпийски медали и титли от световни първенства, стратегическото разпределение на силите и прецизността на Кристоферсен му спечелят репутацията на един от най-добрите състезатели в спорта.

Друг швейцарски талант, Лоик Мейяр, показа забележителна гъвкавост в различните дисциплини. Известен с ловкостта и техниката си, Мейлард се класира на подиума както в гигантския слалом, така и в комбинираните дисциплини, демонстрирайки своята адаптивност и състезателен дух.

Алекс Винатцер, италиански специалист в слалома, се превърна в една от младите звезди на спорта. Със страст към техническите нюанси на слалома, бързото изкачване на Винатцер в класирането за Световната купа е олицетворение на отдадеността му и още по-големия потенциал за изява.

Френският скиор Клеман Ноел се утвърди като топ състезател в слалома. С няколко победи от Световната купа, Ноел е известен с експлозивните си стартове и безупречна техника, което го прави вълнуващ за гледане състезател.

Фабиан Акс Шварц, въпреки че е по-малко известен, внася свежа динамика в отбора. Неговият стремеж към съвършенство и постоянно усъвършенстване го бележи като скиор с потенциал да направи значителни крачки на международната сцена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тони 07.02.2024 11:52

    Много звезди, много емоции

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

дева