Свързани новини

22.12.2020 14:42

Гришо остаря с брада: стилов психопортрет

Видян 4834 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Назаем от SLAVA.BG.


 


    Като изключим литературния герой Дориан Грей, всички останали остаряваме. Онези, които обръщат прекалено много внимание на имиджа, а по този начин - и вниманието на другите, сякаш по-бързо от другите. Днешният ни стилов психопортрет е посветен на Григор Димитров, който твърде много държи на външния си вид. Според повечето експерти и професионални коментатори - май повече, отколкото на играта. Гришо и нашумя в световния тенис като пиар герой с поддържаща роля в кампанията на Найки за тогавашната първа красавица на корта Мария Шарапова - щастливо омъжена от неотдавна за голям тузар. Найки ги събра в двойка, Найки ги раздели, според нас го и прекали в превръщането на един перспективен млад играч като Димитров повече в манекен, отколкото тенисист. За да влезе от списъците на големите надежди в АТП в листата на големите разочарования за доста кратко време, повтаряйки траекторията на Валери Божинов.

Естествено, Гришо направи немалко да прекъсне тази серия и сензационно победи на финален турнир за годината, на който ги нямаше повечето момчета от десетката на планетата - май отсъстваха 7 то 10, и стана вторият наш, след Мануела Малеева, стигнал до Топ 3 в ранглистата. Но после тръгна неудържимо надолу, за което първо обвиниха ... розовите му одежди - поредната манекенска изява, освен треньорите, които сменяше като носни кърпи. После дойде оплешивяването - то винаги е сигнал за психологически проблеми, свързани с липсата на спокойствие, равновесие, стабилна самооценка. Сега е много възможно оправдание да се намери в пуснатата брада, която виждаме на последните споделени фотоси на Гришо от личната му стена в социална мрежа. Тази брада не е от модните засукани и поддържани от спец.барбъри, а е по-скоро символ на трансформация, на бунт, на търсене, на неформалност и много се надяваме да е за добро, за излизане от образа на Дориан Грей. Защото, поне в литературата, той е измамен образ.

Но и по практични причини. Манекенският статут не е за сериозните спортисти и повечето истински атлети - като Кристиано Роналдо например, твърде добре го разбират - те вземат милионите от реклама, но не престават да поддържат нивото си, освен


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Джерамая Керестелиефф 23.12.2020 01:09

    Съгласен съм на 101,5% с предишния коментар.Мен пък ме тормози въпроса,абе как на такъв смотаняк му се връзват мега красиви мацки ,като Мара Шарапова или оная супер секс вамп Николинка Шерцингер???

  • 001 Коце Пуси Маца 23.12.2020 00:59

    Няма да забравим ,как бяха се наконтили Гухчо ДимИтров и тейко му при официалното си посещение при Президента Радев.Тия аскьофски селтаци май не са чували за формални правила при посещение на важни държавани личности.Груйчо ДимИтроф беше навлякъл на две на три някаква проста сива и чипа тишърт,нахлузил илиенските си мокасинки на бос крак,все едно идва от хамалска акция при пренасяне на пиано на съседите си,а тейко му с една смачкана та смачкана като че излиза от под тюфлек риза извадена от размукнатите му панталони.Нямат ли жена да ги поизглади малко тия бараби? Снимките с президента бяха една срамна пародия.Селтака си личи и милиардер да стане.....Грухчо-Груеф ДимИтров няма класа за 5 стотинки,а явно и са акъла е на същото ниво.Мори го гордост,егоизъм и суета.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци