01/04

Свързани новини

15.12.2020 15:00

Секс мисия: ципа на вицето Екатерина Захариева

Видян 9498 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Назаем от SLAVA.BG.


 


"Всяка жена е незадоволена. И най-вече сексуално", гласи култовата реплика от класическия филм Дами канят на мама Надя. Тя е от Асеновград - недалеч от родния Пазарджик на вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева, чийто стилов психопортрет правим днес. Преди да застане близо до Борисов - първо като министър на правосъдието във втората година на предишния му кабинет, тя беше чернокоса, с очила на отличничка от соца, доста невзрачна. После изведнъж разцъфна - изруся, оправи си прическата - първи признак за смяна на политиката към мъжете, започна да се облича прекомерно цветно, а напоследък - даже предизвикателно. Кога една жена претърпява подобни промени на психическото състояние, изразявани винаги първо във външния й вид. Когато има замесен нов мъж, разбира се. И докато олигарсите се надпреварват да ангажират съпруга й с проекти като "подпорната стена" на Алепу, "къщичката за птички", която си е баш хотел, или като небостъргача със странна форма на мястото, където беше централата на Мултигруп - разбирай ДПС, Екатерина претърпя своята модна трансформация - белег за душевна реформа.

Тя има таланта обаче, тази й промяна да избухва винаги не на място. Ту ще се яви с огромни цветя на полата и несъчетаема горна част на тоалета, ту ще обуе скъсен розов панталон сред колегите си - външни министри от ЕС, облечени елегантно към официално, ту - напоследък - ще навлезе в мания за ципове на деколтето.


 


Който не я забеляза със спортен джемпър в зеленикаво, декориран на гърдите с цип,  на срещата с македонския главен преговарящ за ЕС, няма как да я е отминал червената блуза, чийто цип вицето бе свалила едва ли не до пъпа си в Панорама. Оставете, че нито е подходящо за дипломат номер 1 на държава - член на ЕС и НАТО, ами не е и много прилично за дама на почтена възраст. Не закъсняха и чисто мъжките коментари тип "ама то няма какво да покаже", което е още един риск на недотам надарените представителки на нежния пол, когато прекомерно акцентират на бюста си.

Даже да се изявяваше в заниманието, където се твърди, че наистина е добра и наистина е на място - да съчинява хороскопи - премиерски и експрезидентски, пак този точно имидж нямаше да й пасва. Всякаква мистика липсва - всичко е категорично ясно: няма никой вкъщи.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 15.12.2020 21:02

    Ако успоредно с метаморфозата на визията си поне малко се беше образовала нямаше да ръси такива нелепости и да създава непрекъснати скандали от тъпотия. Да си роден в с. Бошуля и да те катапултират за министър на външните работи си е направо цивилизационен шок за Катето, което се вълнува единствено от външност и кичозни парцали. Колкото повече Борисов я държи на това място, толкова опасността от нейната глупост ще изпитваме в бъдеще и ще се срамуваме

  • 001 Anonimen 15.12.2020 17:37

    и тя се прави секси-излага се,като че ли е без достойнство......

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.