01/02

Свързани новини

16.12.2020 11:51

Защо Меркел се облича като мъж

Видян 3377 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Назаем от SLAVA.BG.


 


Меркел забранила Коледа и Нова година - никога не е късно, в края на пътя, някой уважаван човек да стане за срам и да се сдобие с всеобща омраза. Пишем човек - на друг език би било същата дума като "мъж", а не ЖЕНА, защото в един стилов психопортрет няма как да не кажем: Меркел се облича като представител на силния пол, като Ким Чен Ун с куртките без яка и ревер и безформените панталони. Което е явен признак, че и така се чувства.

Нейните костюми не просто са с панталон. Те са лишени от всякаква елегантност, от всякакво подчертаване на женственост. Даже Хилари Клинтън, за която самият Бил според всичките му любовници твърдял, че му е съпруга про форма и предпочита жени, а е факт, че двамата винаги са били в отделни спални, включително и в Белия дом, все вкарваше по нещо женско в облеклото си. Поне обувки или някой аксесоар.

Друга подобна мъжка жена - Мадлин Олбрайт, която сега се завръща като авторитет - също мъжка дума, покрай Байдън и също маскулинистичната Камала Харис, говореше с езика на брошките - най-дамското възможно украшение.

Много представителки на нежния пол обичат да носят сако с панталон, както пръв им предложи Ив Сен Лоран, но слагат по някой шал поне, колкото по-ефектен - толкова по-добре, за да пренесат психологическото послание, че си остават в своя пол.

Имаме и родни примери. Кметът на София Йорданка Фандъкова например най-често е с костюм с панталон, но не безформен като на Меркел, а такъв, който да подчертава хубавата й фигура - наследство от спорта на младини, като го комбинира и с високи обувки на токчета, а понякога и с шветен шал, за да разнообрази любимата си синя концепция в облеклото - много по-добра от първоначалната й, подчинена на сивото. Тя обаче знае кога - в дадени моменти, да сложи пола или рокля, за да подчертае специалния случай. Достатъчно рядко, за да бъде знаково и да се отбележи от онези, които знаят как да разбират психологическия език на имиджа.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и