Свързани новини

19.09.2021 11:02

Всеки един от нас ще подпише договор за почтеност: Кирил Петков (Видео)

Видян 2320 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Всеки един от нас ще подпише договор за почтеност, заяви бившият икономически министър Кирил Петков на представянето на политическия проект "Продължаваме промяната. Петков посочи че пред тях стоях 4 приоритета. Виж видео ТУК!  Мястото на срещата, на която присъстват и техни съмишленици, е център „Проджект лаб“ на столичния бул. „Мария Луиза“ №58.


„В последните 4 месеца започнахме промяната. Имахме много ясни и точни цели. Първата – да спрем корупцията. Пример за това е ББР. Вторият беше да освободим малкия и среден бизнес. Приоритет номер 3 – да привлечем високотехнологични инвестиции. Приоритет номер четири беше да разпределим равномерно всичко получено. Всъщност вие ни познавате, не включваме нищо ново, просто искаме да продължим направеното през тези четири месеца. Не е важно дали си ляв или десен, важното е да си почтен”, каза Кирил Петков.
Такива били и критериите за хората, които влизат в политическия проект. Те трябва да имат добра кариера извън политиката, да не са били в повече от 1 партия, да нямат скандали, които не могат да се проверят. Всеки член ще подпише и договор за почтеност, с който ще гарантират, че нямат скрити финанси.



"Данъците в България са достатъчно високи, има достатъчно постъпления особено, ако НАП отиде при големите фирми и отиде да си ги събере. Въпросът, е че всички механизми са по една или друга причина изключени, заяви бившият служебен финансов министър Асен Василев. По думите му плащаме тройно и четворно за прости неща, ако това спре България ще процъфти.

Сред първите представени беше Деница Петкова, която е магистър инженер, а в момента е предприемач. Тя има опит с Британската кралска академия по инженерство, където е видяла, че иновации се постигат и в страни от третия свят.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.09.2021 12:41

    На никой от шибаните ни политици до днес не му е минавало и през ум за договор за ПОЧТЕНОСТ, защото просто нито са почтени, нито морални, те са само едни измамници и крадци ! Браво на тези момчета, щом искат договор за почтеност, значи може да им се вярва ! Сега тук стопроцентово ще се наредят простаци, плювачи, герберасти с насрани гащи да маскарят и храчат против тези момчета, България е "фрашкана" с такива малоумни шебеци, затова е и толкова бедна и мизерна ! Успех на Петков и Василев !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв