След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата

Свързани новини

21.08.2023 09:25

Тъпчеха Калина с кисело мляко: Свидетел на катастрофата

Видян 1896 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски, беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец. Стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба след инцидента. Вчера служителка в „Царска Бистрица”, която е била в колата с Калина, разказа своята версия, че служители на хотела са били груби с Калина непосредствено след удара в бариерата.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва катастрофата, подава сигнал до полицията. Обадили му се негови служители, че жена се е ударила два пъти в бариерата и в кашпата и се е опитала да избяга.

 „Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът в ефира на „Здравей, България”. По думите му през цялото време след катастрофата служителка на резиденция "Царска Бистрица" тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко. Донесла ѝ между 6 и 8 кофички.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

На мястото на удара минути по-рано е имало мъж. По щастливо стечение на обстоятелствата го спасява.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.08.2023 12:09

    Ми каква да е щерката на крадливата мадридска сврака, набедена за цар.Влашките и мароканските циганори без цар или паша не могат. Както и руските крепостни.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец