Свързани новини

20.08.2023 09:08

Княгиня Калина катастрофира пияна в Боровец

Видян 3981 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски - княгиня Калина е катастрофирала с над 1,5 промила алкохол в кръвта край хотел в Боровец. Това потвърди за Нова телевизия секретарят на Сакскобурготски Явор Кирилов.


Инцидентът е станал около 15 часа днес при маневра по време на излизане от паркинг, като колата се е ударила в близката бариера. След това е опитала да избяга, обаче е била задържана от охраната на хотела, според Фрогнюз.


На мястото е пристигнала линейка, медиците са прегледали жената, но не се е стигнало да настаняването ѝ в болница. Вероятно става въпрос за лека травма. Няма информация за други пострадали на мястото.


„Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате“, каза пред bTV съпругът на княгиня Калина Китин Муньос.


„Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина“, добави Китин Муньос.


Изпратената до медиите официална информация от МВР по случая гласи: "Към 15.20 часа е подаден сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на изхода от паркинг на хотел в Боровец. Отзовалият се незабавно на място автопатрул установил водача - 51-годишна жена, като след направен тест с техническо средство пробата отчела над 1,2 промила алкохол. Жената ще бъде придружена до болнично заведение за даване на кръвна проба. Работата по пълното документиране на случая продължава".


Преди месец на излизане от денонощен магазин певицата Белослава бе задържана, защото пътен патрул откри 1.25 промила алкохол в кръвта ѝ. Миналата седмица ѝ беше повдигнато обвинение.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 20.08.2023 23:33

    стига вече, оставете я на мира

  • 001 Anonimen 20.08.2023 20:58

    По тироида ще ги разпознаете.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева