Свързани новини

25.10.2011 16:05

Смела баба разкри менте ченгета

Видян 1433 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицаи задържаха младежи за обир и побой на възрастна продавачка в денонощен павилион за алкохол и цигари в столицата. При обиск на единия от тях са иззети 180 лв., обект на грабежа, а от домовете им – полицейска униформа, газов пистолет, въздушна пушка и наркотици.
В неделя около 5,00 часа грабителите набелязали обекта, единият застанал срещу гишето на павилиона, насочил пистолет срещу 64-годишната продавачка и й наредил да даде оборота. Смелата бабка обаче оказала яростна съпротива и успяла да натисне паник-бутона, но до идването на екипа на СОТ нападателите успели да избягат. Миналата нощ двама от тях решили да пробват късмета си отново. В 2,30 часа единият - облечен с полицейска униформа, се приближил към гишето, представил се за служител и помолил продавачката да отключи и да излезе, за да поговорят за инцидента от неделя. Жената не заподозряла нищо нередно и излязла отвън. Тогава нападателите се нахвърлили върху нея с юмруци и ритници и я повалили на земята, отмъкнали 180 лева оборотни пари и десетина кутии цигари.
Потърпевшата започнала да вика за помощ и няколко граждани, които живеели в апартаменти на същата кооперация, излезли веднага. Един от тях хукнал след грабителите, като успял да залови Г.Г. на 18 години от кв. Бояна. Минути след като е подаден сигналът в Първо районно управление, на място пристигнал полицейски екип. При обиск на задържания служителите иззели 180-те лева, обект на грабежа. Потърпевшата баба била транспортирана за оказване на медицинска помощ и след преглед освободена. В хода на разследването били установени и останалите членове на групата – двама непълнолетни, единият от ж.к. Славия, а другият от кв. Бояна. При последвалия обиск в апартамента на 17-годишния младеж от ж.к. Славия служителите се натъкнали на полицейската униформа, за която момчето не могло да даде обяснение. От жилището на другия маловръстен били иззети газов пистолет, въздушна пушка и няколко грама марихуана, а от дома на Г.Г. – найлонов плик с около 50 грама канабис.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей