Семерджиев

Свързани новини

20.06.2023 13:40

Семерджиев отива на съд и за ползване на фалшива шофьорска книжка

Видян 1005 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Осъденият на 20 г. затвор за катастрофа с две жертви Георги Семерджиев е предаден на съд и за фалшива шофьорска книжка, се разбира от съобщение на Софийската районна прокуратура. В съобщението Семерджиев е посочен само с инициалите си, но съвпадението с възрастта и обстоятелствата около провинението потвърждават неговата самоличност.


"На 14.02.2022 г. около 00:11 ч. на кръстовището на бул. България и бул. Гоце Делчев в гр. София обвиняемият Г.С. съзнателно се е ползвал от неистински официален документ - свидетелство за управление на МПС, на което е бил придаден вид, че е издадено от Конфедерация Швейцария. При извършена проверка Г.С. е представил пред служителите на Отдел Пътна полиция - СДВР неистинския документ", се казва в съобщението.


Това нарушение е извършено пет месеца преди причинената от Семерджиев катастрофа на софийския бул. Черни връх, при която загинаха две млади жени и която изведе наяве нерагламентирани връзки между него и полицейски служители.
На 11 юли 2022 г. - след последната му катастрофа, в официален отговор от Интерпол Берн на спешно запитване от МВР беше съобщено, че Швейцария не е издавала книжка на Георги Семерджиев. Година по-късно обвинението се внася в съда. Наказанието за това престъпление предвижда до 8 години затвор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей