Дайте да видим кой ги е насъскал тези хора, кой е организаторът на протеста. Ще ви кажа кой е - Ивайло Грозев.

Той представлява клуб „Черногорец“ Ноевци

Свързани новини

27.11.2023 11:27

Човек на Бербо и Гела е организатор на кървавия протест: Кралев

Видян 3075 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Отдавна стана ясно, че имаме проблем с управлението на футбола в страната и футболното хулиганство. Има и проблем с цялото управление на спорта през последните 3 години, който вече е политически. Много хора се опитаха да използват напрежението между фенове, БФС и собственици на клубове и да нагнетяват напрежение. Аз питам кой е истинският организатор на този протест?


МВР не сподели пред обществеността с каква оперативна информация разполага за това какво е било подготвяно, а те имат хора във всички агитки.
МВР си понесе отговорността с оставката на зам.-министъра. Борисов е прав, че трябва и Денков да си подаде оставката, защото в такъв форсмажор премиерът трябва да даде задачите.


Защо кметът разреши този протест? Можеше да не даде разрешение. Това е заплаха за живота на хората. Разполагали са с данни, че се подготвя насилие.
Дайте да видим кой ги е насъскал тези хора, кой е организаторът на протеста. Ще ви кажа кой е - Ивайло Грозев.


Той представлява клуб „Черногорец“ Ноевци. Не знам дали феновете знаят, че има такъв клуб въобще. Да проверим за връзките на този човек с екипа на Бербатов и Радостин Василев.



Ивайло Грозев


Аз съм съгласен, че търпението е изчерпано, никой не може вече да спаси Боби Михайлов от оставката. Но дайте да видим хората, които стоят зад този протест. Имало е подготовка от седмица да се извърши този метеж в центъра на София. Вие вярвате ли, че човек от пернишкото село Ноевци може да организира подобна война в центъра на София?


Аз не вярвам. Има много въпроси, на които не се отговаря. Всичко ме навежда на мисълта, че този протест започва да се политизира. Ако се върнем малко по-назад ще видите кой министър е ходил на извънредния конгрес на тия хора и какви са връзките.


Спортният министър има съвсем друга роля в случая. Той пряка намеса в организирането на този мач няма. В случая обаче той трябва да е лидер и медиатор”, заяви пред Евронюз бившият спортен министър Красен Кралев.
По-рано, в друго изказване, той вече обясни конкретно с дела и документи връзките на организатора на протеста с Бербатов и неговата група, която от 3 г. напира за властта в БФС.


 Илиян Костадинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей