ЦСКА – София ще "отстъпи" обратно 10 декара на Борисовата градина при изграждане на новия стадион Българска армия, заяви Щефан Хилер - представител на германската Спортфайв, която трябва да строи и управлява съоръжението

Свързани новини

21.06.2022 17:22

ЦСКА - София ще "отстъпи" 10 декара на Борисовата градина при изграждане на новия стадион

Видян 5751 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ЦСКА – София ще "отстъпи" обратно 10 декара на Борисовата градина, които не са, никога не са били и не могат да бъдат на клуба, при изграждане на новия стадион Българска армия, заяви Щефан Хилер - представител на германската Спортфайв, която трябва да строи и управлява съоръжението. По думите му паркът е много важен и хубав и спортното съоръжение трябва да се вписва пълноценно в него. Интересно е как футболният клуб ще „отстъпи” нещо, което не му принадлежи.




ЦСКА - София е постигнал споразумение с компанията, като то ще е за 30 години, като е доволен от условията, които ще получава, каза адвокатът на клуба Станислав Трендафилов. Той посочи, че според сегашните разчети инвестицията ще бъде 80-90 млн. лева, които са осигурени от собствениците на клуба, като чрез финансова институция ще бъдат добавени и допълнителни средства, ако сумата се окаже по-висока. Напомняме, че ЦСКА от години дължи и не плаща няколко млн.лв. на хазната, а собственикът е в затруднения.



При представянето на плановете адвокатът изтъкна няколко пъти, че футболният клуб не е страна в изграждането на стадиона.



Според Хилер официално работата по подготовката за строежа ще започне на 1 юли. Целта е до края на годината да се направи проектът и да се осигурят необходимите разрешителни. Ако това бъде изпълнено, строителните дейности трябва да започнат в началото на април 2023 г., а през 2025 г. стадионът да е готов.



Обсъждането е стадионът да бъде за 15-18 хиляди души и целта е да е с такива размери, за да е максимално пълен, дори в няколко мача с по-висок интерес да има недостиг на места.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Коко. 22.06.2022 16:38

    В кацата с мед, лайното автор. "Напомня милионни задължения от години и затруднен собственик". Прототии.

  • 003 Anonimen 22.06.2022 07:29

    Автора на статията да ходи в Подхуене на стадиона без козирка, да пие една хладка вода. Това може да му помогне да си дойде на станция. Добро утро България, събуди се народе и изтупай на простора въшлясалите одеала.

  • 002 Anonimen 22.06.2022 07:21

    Змиите в Борисовата градина имат синьо-зелен цвят. зловонният им дъх е подобен на отровата от газовите камери във фашистките камери - ЦИКЛОН. Крадеца Борисов, алкохолика Михайлов, господин 10% Софиянски, агентите Батков и Русев, магнитните Пеевски и Божков, мижитурката Бакърджиев, джапанката Домусчиев са се оплели като свински черва и прилагат всички възможни и невъзможни средства за да осуетят строителството на едно съоръжение което ще ги вкара на кучето в ........ сещата се къде.

  • 001 Anonimen 22.06.2022 07:07

    Я не сакам на мене да ми е добре, а еа Вуте да му е зле.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,