Свързани новини

01.08.2021 18:08

Слави: ДБ иска постове

Видян 3800 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В продължение на над 20 г. всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно. Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю, взето от зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов, качено в социалните мрежи.


Според него "ходенето по телевизиите" изисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на политика и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.


"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат сериозен опит. Василев има сериозен опит, бил е два пъти министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много кадърен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет", сподели Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 02.08.2021 19:30

    Прост селяк с кичозни изяви по кожата ... Един от 80-те процента споменати от един уважаван от мен човек (професор).

  • 004 Anonimen 02.08.2021 16:50

    Благодаря, че сте написали заглавието с правилната пунктоация! За Слави няма да пиша, вече писах и го изтрихте. Хубаво е да се имат предвид различните мнения по различни причин. Едностранното и целенасочено приемане на някакви факти като положителни, нямат нищо общо с плурализма и цивилизования диалог. Ако няма диалог, няма да научим нищо един за друг и няма да можем да работим за хубавите неща за всички. Заедно.

  • 003 боклук и измамник 02.08.2021 14:16

    По татуировките ще го познаете, човек без милост и ценностна с-ма. Мерси, повече от това, което преживяхме не искаме

  • 002 Anonimen 02.08.2021 10:01

    Трифонов, ти ще излезеш по-голям помияр и от Тиквата и от всички клонинги на БКП ! Що за екземпляр на "МОЖЕЩ" си се помислил ? Нали ти самият навремето декларираше, че е най-коректно и мъжкарски да излезеш и да си кажеш мнението пред камери в диалог, нали в студиото ти затова каниш колеги, журналисти, политици да си кажат СВОБОДНО и сами пред обществото какво мислят и какво желаят, а сега декларираш, че на теб ти е било неприятно това да излезеш и да кажеш какво мислиш, неприятно ти било, а къде остана ИСТИНАТА ти в скритата стаичка на фейса ли, нямаш смелостта да излезеш пред екран и народ, та ти си жалък и страхлив имитатор на СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ БЕ чалгар ? Похватите и маниерите ти са типично чалгарски, как преди изборите всяка вечер излизаше и агитираше за СВОБОДА НА ИЗКАЗА, за ПОТЪПКАНАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ, а днес си се свил в някаква "катакомба" и редиш кабинет след кабинет за резил и смях, че на всичко отгоре и ЛЪЖЕШ, че кандидатът ти за Мин.Председател ти е бил известен още преди 2 седмици, а това означава, че си лъгал Манолова за местото Мин.Председател ! Трифонов, ти си поредният Борисов в политъиката, до днес по нищо не се различаваш от неговото поведение и маниери и още по-важното е, че нямаш никакви експерти затова баламосваш народ и партии с твойте чалгаджийски шмекерии, скоро си ЗАМИНАВАШ от политиката, много бързо и достатъчно се издъни страхливец нагъл, измами маса народ сега се криеш като черковна мишка ! Кретенът Борисов ще излезе по-мъж от теб ! И двамата с Тиквата служехте на СИК навремето, а "днес" ти започна с червените похвати на бандитите с оплюването /Асен Василев/ на противниците, без да провериш истината, голям кретен излезе и ти нещастен чалгар !

  • 001 Anonimen 02.08.2021 09:52

    Това, че единият може да държи пожарникарски маркуч, а другият виола не ги прави различни, същите боклуци са. Все по-ярко се очертава гласът на задкулисието и бандитите на ДПС и менте царя. Пресичане в зародиш поредния пъклен замисъл чрез закъсалия за кинти Учиндолец, нови избори и повече разум!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец