Свързани новини

29.07.2021 16:07

Хр. Иванов реши да взриви обстановката: Слави

Видян 3480 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента, и да засили страната към нови избори", заяви във Facebook лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов.


"Въпреки сходните позиции с Демократична България, промяната в позицията на Иванов поставя под съмнение постигнатото до момента. Ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна", посочи той.



"Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора. Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии и желания", допълва Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.07.2021 09:33

    004, какво по-страшно може да стане в бедна България от сегашното и дередже и шибаната политика на вечно избираемите измамници в НС ? Как може да се допусне зам.председател на НС да е в близки отношения с главатаря на Албано-Босненската мафия ? А А.Василев да е ощетил някоя държавна хазна и да е загубил дело в Лондон и Ню Йорк относно корупция ? "Шоутата" на Слави не могат да докажат престъпленията на Тиквата тръгнали да се ровят там където нищо не е излязло и нищо не е в полза на България за която имитират, че милеят ?

  • 004 Явор Дачков 29.07.2021 20:58

    В интерес на истината тук „Има такъв народ са напълно прави.“ И за начина по който Христо Иванов и Манолова водят преговори и за Асен Василев. А ако хората на Слави Трифонов се фокусират върху Румен Спецов, личното назначение на Асен Василев за шеф на НАП, ще стане страшно.

  • 003 Anonimen 29.07.2021 19:48

    Гласувайки за ИТН разбрах, че съм направил нова грешка която ще рефлектира върху България. Тези "шоумени" ИТН не разбират от политика и още не са разбрали какво означава надписът над входа на НС - "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" ! Тези имитиращи политици от ИТН по нищо не се различават от простака от Банкя, търсят постоянно напоследък конфронтацията вместо да предложат кабинет и да започнат преговори за одобрение или други предложения, така политика в името на държава и народ не се прави, те просто продължават начинът и маниерите на ГЕРБ в политиката, това са поредните гамени които ни измамиха от екрана, народът е прав, че са най-обикновени чалгаджии търсещи парите ! А Слави вместо да излезе от мишата си дупка Фейсбук, пак от нея "раздава" акъл на комплексар и все повече заприличва на Тиквата, а ИТН на ГЕРБ, те вече почти не се различават нито Борисов от Слави, нито ИТН от ГЕРБ ! Отврат е този Тошко, какво се е разровил в делата около фирми, не виждам А.Василев да е ощетил някоя държава с пари както това направиха от ГЕРБ и Тиквун, прав е А.Василев като вижда "дългата ръка" на ГЕРБ и ДПС над ИТН, ами ако някой се разрови в миналото на Трифонов за връзките му с мафиите СИК и ВИС какво ли ще излезе на "бял свят" ? ИТН просто не са политици, а и не искат да управляват защото знаят, че нямат нито капацитет за това нито експерти, с Космос, много езици и западни университети и комплекси не се управлява държава и те го разбраха, затова сега спретват в НС конфликти за да избягат от отговорността която толкова много "дефилираха" от екрана ! Не мога да се примиря, че една банда чалгаджии ме измамиха да им гласувам доверие, добре, че последствията от присъствието им в политиката няма да рефлектира тук на Запад, Бог да пази българите в България, само той им е останал ! Аз а и много мои познати сме категорични - НИКОГА ПОВЕЧЕ ИТН ! А нови избори не са страшни, а наложителни, за да се "пресее" калта от "минералите", така ще отидат при измислените патриоти ИТН,ГЕРБ,БСП и цялата сган клонирана от БКП, а лека-полека и ДПС, защото младите турчеля няма да ги интересува България и какво става на територията и след като са добре в Турция, но за всичко трябва време докато шайките измамници разберат, че българинът вече не може да бъде подведен и излъган ! Скрилият се Слави и шайката му ИТН изгряха много бързо и още по-бързо се "самоубиха" гарантирам, че ние емигрантите ще го изметем на следващите скорошни избори !

  • 002 Anonimen 29.07.2021 16:24

    Славчо, с този инат ще гледаш властта през крив макарон. Ти и твоите Тошковци отвратихте хората с тъпите си шоу-номера. Увъртания, жалки опити за остроумничене, не оставихте здраво място и здрав човек по пътя си. Никой не ви харесва, търсите ангели небесни, а ви видяхме докъде са ви възможностите. Под един или друг натиск лансирахте прибързано кабинет, в който нямаше един неуязвим министър. Сега кой ще ви се качи на влака, да не е луд? Предизвиквате още едни избори, ама там вече ще ви пометат. Българинът разпознава измекярите.

  • 001 Бонев, Богомил Бонев 29.07.2021 16:21

    На тези политически лилипути от ДБ и, както там се нарича шайката на Манолова и Дончева, няма да им е за първи път. Не знам кой ги излъга, че са умни и красиви, следователно трябва да управляват, без да печелят избори. Но същата игра я видяхме, когато бяха в коалиция с ГЕРБ. И тогава обясняваха, че понеже са много умни, ГЕРБ ще е тялото, а те главата. Отвратително наследство на костовизма в политиката!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева