Свързани новини

29.07.2021 12:07

Не даваме подкрепа за котка в чувал: ДБ

Видян 2956 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Демократична България (ДБ) остават в очакване ИТН да ги поканят и да покажат състава на МС, да дадат формулата и да поемат ясни ангажименти по конкретни политики", отговори съпредседателят на партията Христо Иванов в отговор на обвиненията на депутатите на Слави Трифонов.


"Ще преценим дали ДБ ще приеме това предложение, никой да не се опитва да прехвърля отговорността за убедителен състав на кабинет. Оставаме конструктивни... Оставяме ИТН да преценят как да продължи процеса, ние не сме се отказали от това да дадем подкрепа, но мандатът е техен, за нас е важно, когато бъдат обявени министрите, да се срещнем с тях и да ги чуем по отношение на политиките", поясни Иванов. Той уточни, че по време на срещите с ИТН не е имало преговори, а свободни разговори. "Много моля никой да не очаква че ще бъдем притискани до стената и да ни се каже - вие тук гласувайте или не гласувайте", добави той.


ДБ поставили въпроса за имената министрите вчера, защото видели, че това не се случва, стана ясно от думите на Иванов. Относно имената на тримата министри, той каза, че това не са номинации, а са изявленията от днес на ИТН за Асен Василев, Иванов каза: "Какво значи да се отказваме от Асен Василев, обвинения какви?"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху