Свързани новини

28.07.2021 13:07

ДБ и Мая с червена лампичка към ИТН

Видян 2889 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партиите на протеста "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" на Манолова и Триото втвърдиха позицията си към партията на Слави Трифонов "Има такъв народ", след като от два дни ходят на консултации, но от тях все още не произтичат крайни решения, а имена за следващ кабинет няма, пише 24 часа.


Затова ДБ и хората на Мая проведоха своя отделна консултация по инициатива на Манолова и я нарекоха "червена лампичка" към ИТН за следващо правителство.


"Самия факт, че ДПС бяха включени във формата на преговори няма как да не е "червена лампичка" за нас. Комбинацията от фактори - липса на имена, липса на изобщо разговор, насочен към поемане на политически ангажименти и форматиране на процеса, в който се включва и ДПС, оформя модел на плаващи мнозинства, в които ДПС плува най-добре", заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов, който още от рано сутринта нападна движението от трибуната на парламента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.07.2021 11:08

    ИТН окончателно загубиха половината от електоратът си и аз и моето семейство сме сред тях ! Реално ние в чужбина ги "сложихме" на първото место, но разбирам, че не е било правилно. ИТН явно много са объркали шоуто с политиката / тя не е за тях вече се разбра /, Слави се крие, подражава на Тиквата,онзи командореше от джипката този от Фейса, на пресконференцията която гледах по ТВ с журналисти и мисирки, Тошко и другото сценаристче / не се сещам за името му / се подхилкваха също като децата в детската градина когато им задаваха въпроси мисирките което говори за несериозност независимо кой е, какъв е и от коя медия е, това е политика г-да "шоумени" не е вечерното шоу, друго много грозно нещо наблюдавам от Тошко, в НС когато той застане на трибуната за изказ, нито веднъж до сега не е ползвал уважителната форма на обръщение "уважавана г-жо председател", "уважавани колеги", излиза и започва да говори, та това момче явно няма никакво възпитание, а се е "писало" политик, че и с претенции ? Единственият шанс ИТН да изтрият безхаберието и излагацията си е да предложат служебният кабинет да остане РЕДОВЕН /той го заслужава,тези щом толкова мислят, значи ще предложат пак поредната простотия за управление /, защото те нямат хабер кого да изберат и колко ще се изложат със сформиран от тях, вече ги видяхме веднъж колко сгафиха и как щели да летят в Космоса, колко детски градини щели да построят, абе всичко ми напомня на шайката на Тиквата, занимават хората с простотии вместо с вдигане на заплати и пенсии, селско стопанство, инвестиции и бизнес ! ИТН беше грешка отново голяма и загуба на години отново !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева