Свързани новини

16.09.2021 11:28

Петков-Василев стартират в неделя, ще ползват ли регистрацията на ВОЛТ?

Видян 5753 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В неделя стартира официално проектът на досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, които не намериха място в новия, съставен от президента Румен Радев кабинет.
Тъй като няма достатъчно време за съдебна регистрация на нова партия / движение, очаква се те да използват наличната на съществуваща партия. Затова и Кирил Петков коментира, че най-вероятно неговата формация „няма да бъде нова партия”.
Говори се, че възможностите били партията ВОЛТ на бившия депутат от Реформаторския блок, юрист и дори собственик на марката Реформаторски блок Настимир Ананиев – съпротестиращ, заедно с Петков и Василев на демонстрациите от лятото и есента на 2020 г. Досега той беше в проекта на Мая Манолова – Изправи се! Мутри вън/ Ние идваме! Беше и кандидат в София от името на тази коалиция на изборите от 4 април.
Втората опция, ако се вярва на версиите във висшите кръгове, била партията МИР на бившия столичен общински съветник инж.Симеон Славчев. Той беше в партията на Татяна Дончева. Формацията му е лява и има присъствие в местната власт. Това е малко вероятна възможност, казват близки до МИР.
Напомняме, че поради проблеми със съдебната регистрация на НДСВ, Симеон Сакскобургготски използва за участие в изборите през 2001 г. регистрациите на две други организации – Партията на българските жени на Весела Драганова и Оборище на бившия велик син депутат Тошо Пейков.


Снимка: БГНЕС


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 17.09.2021 10:22

    Тук само екстрасенси са се подредили да предсказват бъдещето или да "оцветяват" миналото, но нито един не е с диплома "ЧОВЕК", всички са с дипломи "ОВЦА" от института в България по развъждане и осеменяване на чифтикопитни бозайници !

  • 007 Anonimen 17.09.2021 00:24

    Гласуваш за партия ВОЛТ и получаваш дъга, но не волтова, а ЛГБТИ облечени с власт.

  • 006 Anonimen 17.09.2021 00:22

    до 004 Възраждане няма да се окажат това за което говориш и ги обвиняваш- ако проследиш позициите и от колко време последователно ги отстояват, друго ще видиш. А тези новите харвардски звезди са същите като старите - претоплена манджа, разчитаща отново на късата памет на лумпеизираните от властта бедни българи.

  • 005 Anonimen 16.09.2021 22:07

    Радев е същият като Борисов. По хората им ще ги познаете, много, ама много приказки и пак същото, но в повече.

  • 004 Anonimen 16.09.2021 20:19

    Какъв е изборът? БСП - ляв мигач-десен завой; ГЕРБ - чекмеджето на Мата Хари; ИТН - мъгла и след мъглата - пак мъгла; ДБ - забрави какви сме били, а ни слушай какви сме сега; ИБГНИ - днес сме тук, утре ни няма; Възраждане - май ще се окажат комбина от Волен и Янето... На този фон що пък да не опитаме с Кирил и Метод..., пардон - Асен?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион