Свързани новини

07.09.2021 11:39

Партия Волт напусна Изправи се.БГ

Видян 2979 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПП Волт се оттегля от партньорската мрежа на Изправи се.БГ!, съобщиха от партията. През уикенда новият политически борд на партия Волт взе решение да оттегли подкрепата си от коалиция „Изправи се! Ние идваме!“. На 29 май се проведе конгрес на Волт, който избра нов политически борд и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев. Лидер на Волт бе Настимир Ананиев. Междувременно стана ясно, че Тихомир Василев, който бе неотлъчно до Мая Манолова и Николай Хаджигенов по време на протестите, ги напуска. Той обяви това във Фейсбук: „Приятели поради ред събития, случки и динамика от последните дни, както и съмнения (обвинения) за покупко-продажби, искам ясно да заявя: Аз вече не съм част от Изправи се.БГ, както и от всички нейни производни коалиции“, написа във Фейсбук Тихомир Василев. Той пожелава успех на формацията в бъдеще, а като причина за своето напускане отчита принципни различия, които са непреодоличи. „Дойде момента, в който пътищата ни се разделят“, допълни още Василев.

Направихме анализ на взаимоотношенията в коалицията и заявките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има много разминавания и голяма част от хората, с които стартирахме този проект


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.09.2021 11:55

    Тези бушмени от ВОЛТ-напрежението явно са от рода на ИТН, не искат да се разбутва статуквото, много е възможно не Дончева да цака пари, а Тиквата да е разбутал милиардите си и не 500 хил.лв, а някой и друг милион да е "пораздал" ! "Нашите членове и симпатизанти очакваха редовно правителство и по адекватно поведение...", алооо волтаци, вие малоумни ли сте или не разбирате българският, да не би ИБГНИ да не са искали редовно правителство или те да са причината за да няма такова, и какво е неадекватното им поведение, че разкриват всеки ден кражби в особено големи размери, нарушения на закони и престъпна дейност ? Тези волтаци, явно са службогонци и амбицирани за власт, ще се присъединят може би към някоя голяма партия заради властта !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци