Свързани новини

16.11.2021 18:31

Левицата без депутат в 6 района

Видян 1523 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП няма да има депутати в шест района – Габрово с фаворита на Нинова К. Дончев, Кърджали, Силистра, Смолян, Търговище и Разград, където има кмет, става ясно при почти пълно преброяване на протоколите от СИК и разпределението на мандатите, пише Червен ефир. В Хасково мандатът идва от остатък, а традиционно бяха 3.


Фаворитът на Корнелия Нинова Крум Дончев изпада от НС, тъй като в Габрово Левицата няма мандат. Парламентът се лиши и от Атанас Костадинов, който беше изпратен водач в Силистра, ген. Кольо Милев – Търговище, Елка Неделчева – Разград, Емил Хумчев – Смолян и Милко Багдасаров – Кърджали.


Предлагайки Костадинов за водач в Силистра, Нинова показа, че й е по-важна секретар Общи дейности към ИБ Вяра Емилова, която пък от своя страна пренареди листата на Силистра и вместо да се съобразят с решението на ОС на БСП там – наредиха приближени на Емилова хора. Резултатът не закъсня и БСП няма депутат от Силистра. Същото се случи и в Смолян, където Нинова реши, че вместо младата надежда Петя Михалевска, която показа, че може да привлича гласове – сложи Хумчев – трети мандат общински председател на БСП Златоград в коалиция с ГЕРБ. Отново в Търговище Нинова посочи ген. Милев, въпреки че при миналите избори ясно се видя, че той няма никаква подкрепа в Търговище, напомнят от Червен ефир.


Неделчева пък не успя да влезе в НС и този път, въпреки мощното рамо на кмета на Разград Денчо Бояджиев, който стана втори в листата на БСП.


Егор Глазунов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Добрин 17.11.2021 06:28

    Профилактично: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк, Витамин Д + калций, мултивитамини, магнезий, селен; аспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.