Свързани новини

15.11.2021 14:46

Нинова хвърля оставка? Или тя, или Партията – това е въпросът

Видян 6738 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова вероятно ще хвърли оставка, възможно е да го стори заедно с цялото Изпълнително бюро утре, като по дипломатически първи даде тон Кристиан Вигенин. Той пое своята вина за трето поредно историческото дъно на БСП на избори за 102 г., постигнато в неделя като шеф на предизборния щаб. По устава на БСП, който Нинова неведнъж прегази, включително и с 1 своя оставка, веднъж подадена, после оттеглена, тя не може да се върне. Номерът й мина веднъж, но сега няма да стане, въпреки че държи 2/3 в Националния съвет. Положението е: Свобода или смърт!
Резултатът й на изборите е 1/4 от постигнатото през 2017 г. и ½ от сумата на 4 април и 30% по-малко, отколкото при срама на вота през юли. А парите, похарчени за кампанията видимо бяха най-много: щедрост към медии, социолози с фалшиви данни, покупка/наем на прескъпи превозни средства, поддържане на негледаема телевизия, която громи президента Радев. Апропо, именно многомесечната кампания срещу него в прегръдка с ГЕРБ и ДПС особено във финалната седмица е основното политическо самоубийство на Нинова. Тя не си и мръдна пръста за кампанията на президента, срещу когото работи повече от година. Но 92% от социалистите гласуваха за Радев по данните от паралелното преброяване. Тоест, гласуваха така и ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ на политиката на своя лидер.

Напомняме, че нейната позиция при нахлуването в президентството беше, че прокуратурата е права, но не трябвало да вдига шум и има специална писмена декларация на това Изпълнително бюро на БСП с този председател, която се помни. Защо самоубийствено и противоестествено? Защото Радев единствената победа на Нинова в нейната кариера на лидер, записал рекордните за Партията 4 поредни поражения на парламентарни избори – по 2 за Първанов и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 16.11.2021 15:20

    Корнелия Нинова обича лукса – дрехите й са Marina Rinaldi, бижутата на Van Cleef&Arpels започват от €5000, заобиколена е от корумпета:-Ат.Зафиров /недеклариран апартамент в луксозна сграда/,Г Свиленски /,проф.Г.Михайлов /дело за злоупотреби за 20 млн.лв./,В.Емилова /бивша секретарка на Гущеров/,Кр.Дончев,Е.Спасова /бивш полицай дължаща кариерата си на Цв.Цветанов-ГЕРБ/,Б.Гуцанов /мошеникът милионер наричан "медузата на БСП"/,наскоро и от свинарят Г.Гергов /реабилитиран заради топлите му връзки с Б.Борисов/,В.Велева /топлата връзка на Нинова с Доган /, БСП партия ли е или ОПГ ?

  • 002 иван 16.11.2021 11:39

    21221Електоратът на БСП умря. Дадоха Богу дух всички пенсии. Ами сега?! Няма партийни членове. Няма и кой да гласува...Корнело, ма, стана милионер на гърба на бабички и старци. За затвора си. Кажи нщо за БУЛГАРТАБАК и колко милиона отнесе оттам?!?!

  • 001 Anonimen 15.11.2021 16:40

    Дотук добре-който има морал подава оставка.А защо психично болната крадлива тиква още не подава оставка- какво чака.Три мандата и резултата е -най бедната и корумпирана страна.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци