Свързани новини

06.04.2021 14:50

Много бързат с незаконните екостикери, докато не е дошла нова власт да ги спре

Видян 12495 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Единственото нещо, което прави властта в момента е да пробута докрай далаверата, която БСП и ГЕРБ гласуваха заедно и единодушно 2 седмици преди края на последния позорен парламент – незаконните екостикери. Причината е, че става въпрос за 300 000 000 лв., които само за 2 години олигархията, начело с червения депутат 6-и мандат Петър Кънев ще усвои от джобовете на 3,7 млн. български шофьори веднъж през пръскане на парите им от данъци чрез хазната и втори път с повишени двойно цени на техническите прегледи на превозните средства.
Ужасът е, че новият парламент ще може да отмени корупционната поправка и да умъртви източника на 300 000 000 лв. за чекмеджетата. А от партията на Слави още преди приемането на удивително наглия текст в миналото НС вече се обявиха срещу него.
Форлайтер на последния бой на корупционерите е строителният инженер, чиновничествал в Министерството на отбраната и в МВР – 3-то районно в София, който по незнайно какви причини бе назначен от министъра – убиец на детето си Московски за шеф на Автомобилната администрация.
Достатъчно за него е да припомним разкритията за многомилионни измами, които правеше Босия, слагането на режима за бг ТИР-ове от Макрон, защото цяла Европа разбра, че даваме „по втория начин” разрешителни, уж че са наши, на камиони от Македония, Украйна, Молдова и други раздавачи на подкупи. Ресорният зам.-министър откъм патриотичната квота даже беше съден по този повод.
Та строителният инженер – военен – меверист – автомобилен администратор съобщи пред БНР: „От 12 юли 2021 г. собствениците на всички автомобили, които успешно преминат годишния си технически преглед (ГТП) ще получават нов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.04.2021 15:17

    Всяко корупционно решение може да бъде отменено,стига да има воля за това.Ще видим.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог