Свързани новини

31.03.2021 14:23

И червеният депутат Кънев е за доклада на САЩ

Видян 9332 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В доклада на Държавния департамент на САЩ
е изпуснато едно ярко име и няколко скандални случая на пръскане на обществени пари в семейния бизнес на депутат. Само че (уж) опозиционен, макар с купища поръчки от действащата власт. При това и кандидат за нов – ШЕСТИ мандат, и то като водач във втората най-голяма в страната Бургаска листа: Петър Кънев от БСП.
Ще напомним само два елемента от последните 2 месеца, а казусите са много повече в годините, откакто Кънев е в политиката – вече 16 и се бори за нови 4. Най-новият скандал е, че виден участник в изборите като него е подизпънител чрез семейната си печатница на производството на бюлетините за вота. Такова нещо е недопустимо не само в Европейския, ами и в Африканския съюз. В Русия даже го няма, нито в Севена Корея.
ЦИК ни съобщи факта, който Кънев се опита да отрече пред 19 минути. Толкова за доверието, което заслужава. ЦИК обаче не потвърди дали и протоколите на комисиите също се печатат от Демакс, както е било в минали години – това е въпрос от компетенцията на Министерския съвет, заявиха от Комисията. Интересно е, че цените за печат на бюлетините са де факто удвоени при практически константни разходи, както ни консултираха топексперти.
Забавното е, че цикълът в Демакс е пълен – партийни плакати, бюлетини, протоколи. Сигурно там знаят предварително и резултатите от изборите. Или поне вероятно имат обяснение как контролираният вот отива с готови бюлетини в секциите? Те нали не се продават в книжарниците? Кой би могъл да снабдява с бюлетини предварително?
По-скандалният случай на Кънев е свързан с противозаконното решение за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.04.2021 14:43

    Много хубаво е казано всичко,точно,само че "кучето си лае ,а керванът си върви".Така или иначе ,на всички е ясно,че си купува първото място в листата на БСП в Бургас.Ако не е там-всяка друга партия ще го приюти.Единственият начин е бургазлии да гласуват преференциално и да го елиминират.Поне за този мандат.Не твърдя,че другите са по-почтени,но поне не се кандидатират за шести път.

  • 002 Anonimen 31.03.2021 20:56

    По тироида ще ги разпознаете.

  • 001 Anonimen 31.03.2021 14:39

    Нагли, по-нагли, най-нагли, политици на ГЕРБ и БСП!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат