Свързани новини

29.03.2021 09:31

Ето защо не трябва да даваме 300 млн. лв. за екостикерите: Просто е

Видян 7189 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не сте забравили, ние също, разследването на 19’ за ненужните и незаконни екостикери. Само чакаме да се събере следващият парламент, за да поставим темата за отменянето им преди юли, когато трябва да влязат в сила и да удвоят цената на техническите прегледи. С едничката цел за наливане на 300 млн. лв. в семейната печатница на червения депутат Петър Кънев и други „обръчи от фирми ”.
Даже наши източници доложиха, че научената от 19 минути новина е предизвикала тежки разговори на издигнатия за нов мандат в нарушение бизнесмен – водач на бургаската листа, с ръководството на Партията, защото  бил спестил някои важни делови подробности. Бройни. Дали е така наистина? Все едно ни е, важното е да спестим хвърлянето на излишни пари на данъкоплатците, с които могат да се купят например немалко медицински хеликоптери и нови линейки. От които наистина има нужда.
Работата за 100% контрол върху екокатегориите всъщност е елементарна за айтита и струва никакви пари – хиляди пъти по-малко, отколкото ще вземат от джоба ни на данъкоплатци. На практика трябва да се съпоставят две екселски таблици за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.03.2021 14:44

    Че кой пък е Петър Кънев,та така му пълнят джобовете управляващите?Да не би водачът на листа от БСП да е основен спонсор на ГЕРБ?

  • 001 Anonimen 29.03.2021 10:34

    нито лев повече няма да видите, и без това всяка година 40-50 лв. за преглед...и за какво ги събират тези пари някой да ми каже?...една свестна маркировка няма по пътищата...я се спуснете от Деве баир към Кюстендил нощно време в мъгла

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей