01/02

Свързани новини

22.02.2021 09:24

Екостикерите били „компенсация” за загубени 17 млн. лв. от печат на винетки при депутата Кънев: Високопоставен източник

Видян 19723 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Приетите с пълно единодушие на присъствалите в залата на парламента 82 депутати от всички цветове (1/3 от 240 „народни представители” ходят на работа в един от трите си работни дни) екостикери се явявали „компенсация” за колегата им – шеф на Икономическата комисия Петър Кънев. Супер високопоставен източник от правителството използва точно тази дума, за да обясни по каква причина се налагат нелепите промени и печатането на абсолютно ненужни, та и незаконни лепенки, които ще удвоят цената на техническите прегледи на превозните средства.
Причината е, че той години наред е печатал винетните стикери в семейната му печатница Демакс. Откакто винетките вече са електронни, той не го прави. От което губел 17 милиона лева годишно и така вече втора година. Апропо, както информацията за винетките, така и всички данни за екологичната категория, за застраховката гражданска отговорност и останалите неща, за които се печатат ненужни стикери, от които губи цял народ, а печели само той, са в е- регистър. И само набирането на номера на автомобила стига на полицаите и сега, за да ги проверят. Нужда от лепенки няма никаква.
Кънев е известен с репликата: „В парламента съм, за да си пазя бизнеса”, която е изричал не веднъж и пред свои, и пред чужди.
Въпросът е с какво са му длъжни данъкоплатците, за да бъдат принуждавани да му плащат „компенсация”.
МВР, застрахователите, техните брокери, които не е вярно, че новите екостикери защитават, автосервизите и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.02.2021 14:12

    Защо непрекъснато крадените от управляващите българи трябва отново да бъат ограбвани легално за да компенсират частен бизнес?! Звучи абсурдно, но с такива тъпи и купени депутати толкоз!

  • 002 Anonimen 22.02.2021 21:16

    БСП и Кънев НЕ СА едно и също! Това първо. Второ, АКО описаното в статията е вярно, то НС на БСП трябва сериозно да премисли, дали подобни индивиди следва да представляват партията в парламента! В крайна сметка, не всичко е пари! Има и принципи.

  • 001 Anonimen 22.02.2021 11:20

    Защо се учудвате? БСП, ГРОБ, ДПС, все са метастази на помиярско-лайнарската сган, която в момента е около 15% от хората в страната, но именно в нея са лъжците, мошениците, нагаждачите, престъпниците и тарикатите. Докато не бъдат избити/изметени/издавени/изтрити от лицето на земята, винаги ще има лайноядци, които ще си "пазят бизнеса" за сметка на изнемогващите хора.

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.