Една огромна червена линия се отвори с тази хартиена бюлетина и тя не е между нас и другите парламентарни групи. Това е между българските граждани и политиците, които седят в тази зала".

Свързани новини

17.11.2022 11:48

Връщането на хартиена бюлетина е погром на демокрацията: Петков

Видян 744 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков определи предложението за връщането на хартиената бюлетина като "пълен погром на демокрацията".

След като парламентарната му група напусна демонстративно пленарната зала пред журналисти в кулоарите  на Народното събрание Петков коментира:

"Хартиената бюлетина е една от най-тежките загуби на демокрацията в момента. Това да се върнем обратно към хартиена бюлетина, когато може над 160 хиляди хартиени бюлетини да са невалидни на последните избори, това е пълен погром на демокрацията и нарушава изцяло възможността българите да имат доверие в изборния процес.

Една огромна червена линия се отвори с тази хартиена бюлетина и тя не е между нас и другите парламентарни групи. Това е между българските граждани и политиците, които седят в тази зала".





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Радев е виновен 17.11.2022 12:50

    Защо още не са го тествали това просто и нагло извънземно същество? Евроатлантическа ценност ли е да отнемаш правото на избор и гарантирано от Конституцията право на вот? На манипулиране и фалшификации на машините ли се осланят за влизане по втория начин в НС? Защо масона Радев непрекъснато ни пробутва такива боклуци и лекета като харвардците, а сега домъкна от Виена и лудия глобалист Пеканов та да ни занули с насилствено набутване на еврото с лъжи и манипулации

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева