Свързани новини

08.09.2021 09:30

Когато мисля за Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема: Станев

Видян 1508 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ще бъда искрен. Когато си затворя очите и мисля за Татяна Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема в политиката”, заяви пред NOVA депутатът Филип Станев от партия „Има такъв народ”. Той коментира скандала между партията на Слави Трифонов и Татяна Дончева.


„Цялата ситуация е изключително интересна не заради друго, а защото обяснява до голяма степен събития в този парламент. Има предвид моралните качества на действащите депутати и в много парламенти назад. Тези събития се случва точно благодарение на политически играчи като госпожа Дончева”, каза Филип Станев. Той припомни и няколко факта от нейната кариера.


„Когато тя оглави „Движение 21” и се превърна в ярък боец срещу Бойко Борисов, малко след това го покани на конгрес на движението си и само дето не се целунаха. Ще ви припомня за една коалиция между нея и Румен Петков, който по неин адрес беше казал, че тишината в спалнята ражда чудовища. Тя после се коалира с него, някак му прости тези думи. Но трябва да се върнем още по-назад, в далечната 1992 г., когато Дончева като част от тогавашната Софийска прокуратура бива отстранена по настояване на тогавашния главен прокурор Татарчев за липса на професионални и морални качества. Госпожа Дончева, с игрите които играе през годините, се превърна в еманация на това, което се нарича „политическо дилърство”, „търговия с влияние”, „желание за разцепване на групи”. Тя самата много обича да се скрива зад маската на епитети, които слага на хората”, заяви Станев и посочи, че неколкократно е обидила председателят на парламента Ива Митева. Според депутата от ИТН има и други „такива играчи” в този парламент.


Според депутатат от ИТН Татяна Дончева е „недолюбвана” дори и в собствената си коалиция. Причина за мнението му са изказвания на други членове на „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Той посочи, че от партията ще се държат максимално отговорно, предвид задаващите се кризи с коронавируса и мигрантите.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 08.09.2021 11:09

    Ако този палячо уважаваше "професията" депутат, не би се държал по начинът на простак ?

  • 003 Anonimen 08.09.2021 10:12

    В цялата история на българското НС никога не е имало такива интриганти като клоуните на ИТН ! Политиката за тях е нещо непознато и неразгадано, много време ще е необходимо да измине докато "отгатнат" значението на думата, затвърди се твърдението, че от чалгаджия политик не може да стане, те са копие на "Златките" и "тризначките" - тъпи и "недокимясани" ! Как да се "оправим" с чалга, след като това виене пред микрофоните развращава - не възпитава ?!

  • 002 Anonimen 08.09.2021 10:09

    В цялата история на българското НС никога не е имало такива интриганти като клоуните на ИТН ! Политиката за тях е нещо непознато и неразгадано, много време ще е необходимо да измине докато "отгатнат" значението на думата, затвърди се твърдението, че от чалгаджия политик не може да стане, те са копие на "Златките" и "тризначките" - тъпи и "недокимясани" ! Как да се "оправим" с чалга, след като!

  • 001 Anonimen 08.09.2021 09:51

    Банални тъпи сценаристи, хал-хабер нямат от политика, вероятно толкова са и сценаристи, никакви нормални норми на поведение на политици нямат, завършени идиоти ! Този чалга екземпляр със скъсаните дънки би трябвало да му се забрани да се изказва, речникът му е уличен, също като на Тошкото, а Слави щом не ги гони значи и той е категория чалгар от тротоара !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни