Свързани новини

07.09.2021 12:13

Как спецпрокуратурата не се самосезира за пачките в чекмеджето на Борисов: Манолова (Видео)

Видян 2339 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"В момента, когато парламентът трябваше да гледа закриването на спецсъда и спецпрокуратурата, започна координирана атака срещу вносителя Татяна Дончева от страна на ГЕРБ, главния прокурор и ИТН. Като ансамбъл по синхронно плуване са срещу Дончева. Как пък спецпрокуратурата не се самосезира за пачките в чекмеджето на Борисов, но срещу Таня е особено усърдна?", заяви Мая Манолова пред журналисти. По-рано днес специализирана прокуратура се самосезира по повод публично изнесени данни в медиите, съдържащи твърдения за корупционно поведение на народен представител от 46-тото Народно събрание.


Припомняме, че миналата седмица депутатите от ГЕРБ, ДПС и БСП не участваха в заседанието на парламентарната комисия по правни въпроси, заради което не бе събран кворум за гласуване на законопроекта, който предвижда закриване на специализираните прокуратура и съд.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.09.2021 12:00

    И аз това се питах преди няколко часа, дори го написах тук ? По всичко личи, че ИТН, ГЕРБ и ДПС са едно цяло пришито към БКП зад кулисите, но Манолова изглежда и "твоите" ВОЛТ са от тази сган които те напуснаха защото много усърдно разбутваш кражбите на статуквото !?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни