Свързани новини

27.08.2021 21:02

Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави

Видян 6712 пъти | Коментари 24
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не, няма да подкрепим правителство с мандата на БСП". Това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю за БНТ.


"Възпитанието изисква да отида на среща с БСП, но причината да не подкрепим БСП е, че първо имаме много големи различия - чисто като различни политически формации. БСП е лява формация. Тя за нас е партия от статуквото“, посочи той


"БСП не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. БСП и самата Корнелия Нинова, заедно с нейния Висш партиен съвет, излязоха и заявиха, че няма да ни подкрепят. А според мен, това с подкрепата е както в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят", отбеляза още Трифонов.


Той също така заяви, че ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат заедно с президентските (избори 2 в 1).


Според Трифонов българските политици все още не са такива, които да отговарят на потребностите на суверена.


„Аз съм последователен човек. Невъзможно е да работим с ГЕРБ и ДПС. БСП е някаква възможност, но тя също е партия на статуквото. Ние бяхме ясни, че ще искаме подкрепа само от партиите на протеста”, добави Трифонов.


„Имаше ясни политики за важните неща, които стоят пред България. За всичко, което следва пред държавата -  нямахме различни възгледи с „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Ние решихме, че щом имаме общи възгледи е нормално да бъдем подкрепени. Важно е да се свърши работа, а не да имаш министър. Самият Христо Иванов заяви, че няма амбиции за министерски кресла. Не им харесва министър-председателят, не им хареса и кабинетът. Ние представихме други, а резултатът беше същият. Това казва, че те просто не са искали да подкрепят такъв кабинет. Говорих лично с Христо Иванов и Мая Манолова в моя офис. Тези разговори не  бяха публични. Попитах ги какво искат и какво трябва да се направи според тях. Те бяха ясни, че няма да подкрепят правителство на „Има такъв народ”, каза лидерът на ИТН.


„Аз не съм се виждал с никого от ДПС. Нямало е никакви разговори с тях. Никой не стои зад „Има такъв народ” освен гласоподавателите. Аз съм гарант! Никой не стои зад партията освен нейните избиратели и аз!”, категоричен бе Трифонов.


„Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа. Изборите не са цел, те са средство. Всички са срещу всички. Аз не съм скаран с всички. Суверенът е избрал за свои представители хора, които не могат да се разберат помежду си. В следващият парламент всички трябва да проявят мъдрост и да направят важните неща за всички. Изборите са нормалната форма на демокрация. Има хора, които не понасят



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 019 Anonimen 28.08.2021 18:34

    приказки против ваксините и хоп - той се ваксинирал, само по това да разбере човек, че този е психически лабилен и на приказките му не може да се вярва. Докога тежки психопати ще се мотаят по екраните и ще лъжат будалите

  • 018 Anonimen 28.08.2021 18:17

    Нищо верно не каза този човек, нито за служебните министри, нито за партиите на протеста, нищо верно, само се четеше една наглост "аз" мога, "аз" зная, "аз" разбирам, "аз" съм прав, вечното "АЗ" на Борисов, днес е вече на Трифонов, достойният продължител на хаоса и бездарието ! Жална и майка на България с такива политици пеещи чалга и ръмжащи "възрожденски" песни !

  • 017 Anonimen 28.08.2021 17:30

    Разбира се, че никой не стои, кой ли пък е очаквал да си признаеш кой те управлява ? Колкото повече мамиш, толкова по-жалък ставаш Трифонов, признай си истината,"признат грях не е грях", но на време, това време дойде !

  • 016 Анти Трифонов 28.08.2021 16:01

    Активираха Трифонов за да не отидат гласовете от протестния вот в БСП. Без партия на Трифонов БСП щеше да е първа политическа сила и сега да оглавява редовно правителство.

  • 015 Anonimen 28.08.2021 14:57

    Глупак ! Ако народа стоеше зад ИТН, сега България щеше да има Правителство в което щяха влезнат няколко служебни министри каквато беше волята народна, но ти я пренебрегна заради собственото си "АЗ" и упражняване на диктат, по което напълно приличаш на Бойко и ГЕРБ без никаква разлика, и днес тъпако ти щеше да бъдеш най-великата личност уважавана достойно от народ и Родина, уви ти се превърна в нещото което стана най-омразно в държавата, омразно за българите които те издигнаха до първа сила и които нагло измами, заради собственият си нарцисизъм,себелюбие и диктат, заради собственото си "АЗ" пред което са полегнали ниско твоите палячовци в НС и шоуто ти !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей