Свързани новини

27.08.2021 21:02

Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави

Видян 6704 пъти | Коментари 24
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не, няма да подкрепим правителство с мандата на БСП". Това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю за БНТ.


"Възпитанието изисква да отида на среща с БСП, но причината да не подкрепим БСП е, че първо имаме много големи различия - чисто като различни политически формации. БСП е лява формация. Тя за нас е партия от статуквото“, посочи той


"БСП не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. БСП и самата Корнелия Нинова, заедно с нейния Висш партиен съвет, излязоха и заявиха, че няма да ни подкрепят. А според мен, това с подкрепата е както в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят", отбеляза още Трифонов.


Той също така заяви, че ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат заедно с президентските (избори 2 в 1).


Според Трифонов българските политици все още не са такива, които да отговарят на потребностите на суверена.


„Аз съм последователен човек. Невъзможно е да работим с ГЕРБ и ДПС. БСП е някаква възможност, но тя също е партия на статуквото. Ние бяхме ясни, че ще искаме подкрепа само от партиите на протеста”, добави Трифонов.


„Имаше ясни политики за важните неща, които стоят пред България. За всичко, което следва пред държавата -  нямахме различни възгледи с „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Ние решихме, че щом имаме общи възгледи е нормално да бъдем подкрепени. Важно е да се свърши работа, а не да имаш министър. Самият Христо Иванов заяви, че няма амбиции за министерски кресла. Не им харесва министър-председателят, не им хареса и кабинетът. Ние представихме други, а резултатът беше същият. Това казва, че те просто не са искали да подкрепят такъв кабинет. Говорих лично с Христо Иванов и Мая Манолова в моя офис. Тези разговори не  бяха публични. Попитах ги какво искат и какво трябва да се направи според тях. Те бяха ясни, че няма да подкрепят правителство на „Има такъв народ”, каза лидерът на ИТН.


„Аз не съм се виждал с никого от ДПС. Нямало е никакви разговори с тях. Никой не стои зад „Има такъв народ” освен гласоподавателите. Аз съм гарант! Никой не стои зад партията освен нейните избиратели и аз!”, категоричен бе Трифонов.


„Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа. Изборите не са цел, те са средство. Всички са срещу всички. Аз не съм скаран с всички. Суверенът е избрал за свои представители хора, които не могат да се разберат помежду си. В следващият парламент всички трябва да проявят мъдрост и да направят важните неща за всички. Изборите са нормалната форма на демокрация. Има хора, които не понасят



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 024 Anonimen 29.08.2021 13:06

    кьорав, кьопав, ама и той иска да е милиардер като батя си ББ

  • 023 Anonimenn 29.08.2021 00:40

    Тишината за 60-те процента които не гласуваха, е оглушителна. Оценката на тези хора, случайна или не, се оказа изумително точна. Мразя когато мнозинството е право, защото в историята има много примери за това какви гадости се случват когато мнозинството сгреши. "Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа." Кога това? Този път, нищо не свършихте. Каквото повикало, "ИТН-НДСВ"; новата оценка идва. За справка докъде води невежеството: историята човешка. Когато нацията "зависи" от теб, защото те е избрала да я представляваш - трябва да си искащ-ама-не-само, можещ, разбрал, учил, мъдър, смел, отговорен, обективен, и да действаш. Определено не е за всеки "тая работа". Самоспомнете се, моля. :)

  • 022 Anonimen 28.08.2021 22:18

    021,"...ти не ме подкрепяш значи и аз няма да те подкрепям..." ти разбжираш ли какво казваш и кой го казва това ? Тези простотии първо ги каза Тошкото от ИТН, след това чалга-инструкторът Славуца няколко пъти повтори това ? Що за чалга-симпатизанти сте като сте по-послушни и от овцете в кошарата, вие нямате мозък за размисъл, а само за равновесие ! "Дай му куклите на ти парцалите" на тази игричка играят чалгарите, а овцата чака да свалят ГЕРБ, тези които 'играят" за ГЕРБ, каква простотия е обхванала безнадежните българи ?

  • 021 Anonimen 28.08.2021 21:49

    Избрахме Слави, не защото го харесваме, а защото нямаше кой друг да свали ГЕРБ... Иначе всички се държат като в детската градина - ти не ме подкрепяш, значи и аз няма да те подкрепям - незряло, а може би - нарочно!

  • 020 Anonimen 28.08.2021 19:33

    Тошкото оня хаджията от ИТН каза, че Христо Иванов искал министерски кресла, затова са се скарали, тоя казва, че Хр.Иванов не му е искал кресла, абе що не се разберете какво да лъжете, че станахте жалки "пауни" на политиката ? Скараха се с всички и сега те светците, а народа какво мисли за тях не ги интересува, нали го измамиха и постигнаха целта си да влязат в Парламента, нататък картинката е същата имитация на обещанията и пререкания за добри заплати, а народа както винаги "кучета го яли" !

  • 019 Anonimen 28.08.2021 18:34

    приказки против ваксините и хоп - той се ваксинирал, само по това да разбере човек, че този е психически лабилен и на приказките му не може да се вярва. Докога тежки психопати ще се мотаят по екраните и ще лъжат будалите

  • 018 Anonimen 28.08.2021 18:17

    Нищо верно не каза този човек, нито за служебните министри, нито за партиите на протеста, нищо верно, само се четеше една наглост "аз" мога, "аз" зная, "аз" разбирам, "аз" съм прав, вечното "АЗ" на Борисов, днес е вече на Трифонов, достойният продължител на хаоса и бездарието ! Жална и майка на България с такива политици пеещи чалга и ръмжащи "възрожденски" песни !

  • 017 Anonimen 28.08.2021 17:30

    Разбира се, че никой не стои, кой ли пък е очаквал да си признаеш кой те управлява ? Колкото повече мамиш, толкова по-жалък ставаш Трифонов, признай си истината,"признат грях не е грях", но на време, това време дойде !

  • 016 Анти Трифонов 28.08.2021 16:01

    Активираха Трифонов за да не отидат гласовете от протестния вот в БСП. Без партия на Трифонов БСП щеше да е първа политическа сила и сега да оглавява редовно правителство.

  • 015 Anonimen 28.08.2021 14:57

    Глупак ! Ако народа стоеше зад ИТН, сега България щеше да има Правителство в което щяха влезнат няколко служебни министри каквато беше волята народна, но ти я пренебрегна заради собственото си "АЗ" и упражняване на диктат, по което напълно приличаш на Бойко и ГЕРБ без никаква разлика, и днес тъпако ти щеше да бъдеш най-великата личност уважавана достойно от народ и Родина, уви ти се превърна в нещото което стана най-омразно в държавата, омразно за българите които те издигнаха до първа сила и които нагло измами, заради собственият си нарцисизъм,себелюбие и диктат, заради собственото си "АЗ" пред което са полегнали ниско твоите палячовци в НС и шоуто ти !

  • 014 Anonimen 28.08.2021 14:55

    Киро е това, което Тиквата и Славчо никога няма да бъдат.

  • 013 Anonimen 28.08.2021 14:50

    Зуека е напуснал България отвратен от лъжите на Слави на когото е заложил на избори ! Признанието е направил с условие, че няма да бъде разпространено из медиите, но не би !

  • 012 Anonimen 28.08.2021 14:40

    Защо в програмата на този вожд на племето "Чалгари" който така ревностно "защитава" интересите на народа никъде и никога не е вписано, че здравеопазването в България трябва да е безплатно, както е в ЕС, щом имаш здравна осигуровка доказана със здравна карта никъде никога не плащаш нито за преглед, нито за оперативна намеса, нито за лежане в болница, нито за каквато и да е медицинска услуга в държавна болница,пенсионерите си купуват лекарствата в ЕС с 85 до 90 % намаление, а лекарствата за безработни са безплатни изписани от личните лекари, защо тези най-важни човешки нужди не са залегнали в програмата на този чалга-измамник, питам от далече със загриженост за малоумието на населението в България, което явно гласува за обещания и манипулативни изкази без да го интересува какви лъжи консумира ?

  • 011 Anonimen 28.08.2021 14:26

    В овчата кошара България са се развъдили още повече овце над "допустимата норма" ? Защо ли така разплодът на недъгави овце е разрешен от шибаната червеноармейска Конституция ! Може би защото овцата играе само на чалга босфорска музика ? Чалгаринът бил гарант, да се смееш ли, да плачеш ли или двете заедно, трагикомеичното е,че чалгата "облада" не само малоумието на България,но и НС и да, Слави е зависим от ГЕРБ и ДПС, това няма как да си го признае, но ще се докаже много скоро, след следващите избори, защото емигрантите вече не са симпатизанти на ИТН това е повече от сигурно, те не са в Родината си, защото не се смятат за овце с наведени глави които всеки може да манипулира когато си поиска и както си поиска, а и извън границите на България истините се разпространяват по-бързо, защото манипулацията не играе своята роля тук, а и журналистиката е на ниво демокрация и свобода, докато в България тя е на "парична" основа, който плати повече неговата истина е по-истинска ! Слави е "кукла на конци", беше такава, такава си остана, Борисов и Пеевски са зад завесите на ИТН, те създадоха тази чалгарска партия, както БКП създаде ГЕРБ,ДПС,Патриоти и БСП, Слави се издигна през 90-те с разрешението и с пълната подкрепа на СИК и ВИС, той е дружка на Борисов от онова време та до днес, той е най-мощният манипулатор на БКП още от времето на комунизмът когато беше комсомолски секретар без конкуренция, но чалгарите това не го знаят, те по времето на комунизма са били още в топките на татковците си ! Слави и ИТН са утрепки и братовчеди на ГЕРБ и ДПС ! Така, че днес все още БКП управлява и ще управлява България дълги години в бъдеще защото стадо овце лесно привиква към всяка ясла !

  • 010 Anonimen 28.08.2021 14:01

    Браво Слави !На прав път си !Щом всички отпадъци квичат,значи ще им дойде краят!

  • 009 Anonimen 28.08.2021 13:52

    до006: БЕЗПАМЕТНО ПУСТОСЛОВИЕ,ДБтроле!До вчера пришивахте Слави към ДПС,а от тази сутрин вече е пришит към ГЕРБ!Слави не е бил в политиката и няма как да е свързан със системните партии и никога не имал достъп до парични потоци като ГЕРБ,БСП и ДПС!!Проглушихте ушите на всички българи че ИТН не била партия на протеста,а после обявихте че е предала протеста.Най вероятно в бъдеще ИБГНИ да съзерцават Парламента само на картичка! Всички знаят че се страхувате от избори и вие си знаете защо!Синхронизирайте измишльотините и глупостите си ,защото всичко което си написал е КОЛОСАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! А що се отнася до тоягата, тя е за вас и СПЕЦИАЛНО САМО ЗА ВАС!!Ще ви бъде поднесена с 800!!!

  • 008 отровен отпадък 28.08.2021 13:19

    Разложен морално и физически и тотално деградирал шмъркач няма как да бъде гарант за каквото и да е, просто си изпълнява задачите, за които са му платили доста. А между другото Дългия имал дело за пране на наркопарите на Таки чрез своя фирма по сигнал на Европол и ДЕА, естествено, наш Гешо е задрямал за винаги. Та не случайно е имало народен съд....

  • 007 Anonimen 28.08.2021 12:24

    "...Аз съм гарант!" - Боже, Боже, откога в България чалгар дава гаранции за честност ? Той бил "гарант", много на сериозно се вземал този диктатор ? Има една поговорка - "пази Боже, сляпо да прогледа", е Бог не ни опази и сляпото прогледнало, но и слепците пък се оказва са много на тази овча територия България !

  • 006 Anonimen 28.08.2021 12:14

    Чалга вожде, как си мислиш, че разумен човек ще повярва на "кандармите" ти за самостоятелност, все едно крадец да си признае, че краде, много "плоски" лъжи вожде на чалгата, много "плоски" ! Аз дочух макар и на 3500 км от България пък, че милиардерът Боко Тиквата ти е наброил 100 млн. лева /които са нищо в сравнение с незаконното притежание на откраднатите няколко милиарда в евро /с които да се разплатиш на твоите чалга-подобия и да направиш партия която да е уж против статуквото, както и стана и след "оглушителното" ви мълчание в НС и от теб самият скрит във Фейса за злободневни теми, несъобразяването с народното одобрение на Служебното правителство /а уж "слушаше" и се ръководеше от мнението и желанията на народа/, неуспехите с Гешев, заяждането ви с партиите на протеста и демонстрация на диктат над всички партии, ти ОТКРОВЕНО помогна на Тиквата и ГЕРБ да се върнат на "бял кон" във властта на предстоящите избори за които самите вие от ИТН желаехте да се случат защото така ви беше наредено от Тиквата и Пеевски, а много "ланкаше", че ще ги бутнеш от властта, ДА ама НЕ, ти ПРЕДАДЕ надеждите на целият разумен електорат който ти гласува доверие, ТИ ЛИЧНО помогна на ГЕРБ за следващите избори, ТИ ЛИЧНО скрит в стаичката си изчака всичко да се развие в полза на Тиквата и когато дойде моментът Тиквата ти нареди да се ПОКАЖЕШ и да РАЗКАЖЕШ тези глупости на които ще се вържат само чалгари без разум, ТИ ЧАЛГАРИНО, прееба българинът както никой до днес не е прецаквал след избори ! Чалга-вожде, нима не виждате, кой майсторски открадна десетки милиарди ако не и стотици от България, нима не знаете, че измамник № 1 е НЕ Тиквата / той няма толкова акъл за финансови измами /, а Кирил Ананиев КОЙТО АКО НЕ БЕШЕ СПЕЦИАЛИСТ ПО МАЙСТОРСКИ КРАЖБИ ОТ ДЪРЖАВАТА нямаше да го търпят в 4-5 правителства преди ГЕРБ все министър или заместник на финансите, а пък в ГЕРБ дори стана и здравен министър за да покаже как чрез имами да се изпразва здравната каса, респективно парите на народа ? Чалгарино, зная, че ти си извърши перфектно задачата да върнеш измамниците на ГЕРБ отново на власт, но аз искам, ако дойде някой ден на възмездието ти и твоята шайка чалга-депутати да седнете на подсъдимата скамейка заедно с герберастите за измяна на народ и Родина ! Разумът все един ден ще победи чалгарино-изманик и дано е с "тояга", че да има възмездие, защото ако се остави на прокуратура и съд възмездието няма да се случи !

  • 005 купен измекяр 28.08.2021 10:42

    Стоят тези, които му наляха няколко десетки милиони за да проваля вече второ НС с цел запазване на крадливите схеми на Мутрата, Доган и Пеевски и обръчите около тях, които откраднаха десетки милиарди обществени средства и доведоха до геноцид на българите и опоскване на държавата до степен на територия. За излъганите стотици хиляди надежди да си носи греховете и в отвъдното

  • 004 Anonimen 28.08.2021 08:02

    браво на Слави-честни и разумни отговори за действията му и на партията-превъзхожда всички боклуци в парламента.......

  • 003 Anonimen 28.08.2021 07:54

    Избори до дупка,докато не се изчисти всичко старо ,гнило и ретроградно!!Да не забравяме че извън София има още около 4.5-5 милиона избиратели!

  • 002 Вервайте ми 27.08.2021 23:43

    Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави. Вервамо, Слафчо драги, верваме! Още малко и че се просълзиме!

  • 001 Anonimen 27.08.2021 22:52

    Само той не разбра,че хората искат нещо по-различно от някой,който си мисли,че може да решава сам всичко.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне