Свързани новини

27.08.2021 21:02

Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави

Видян 6814 пъти | Коментари 24
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не, няма да подкрепим правителство с мандата на БСП". Това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю за БНТ.


"Възпитанието изисква да отида на среща с БСП, но причината да не подкрепим БСП е, че първо имаме много големи различия - чисто като различни политически формации. БСП е лява формация. Тя за нас е партия от статуквото“, посочи той


"БСП не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. БСП и самата Корнелия Нинова, заедно с нейния Висш партиен съвет, излязоха и заявиха, че няма да ни подкрепят. А според мен, това с подкрепата е както в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят", отбеляза още Трифонов.


Той също така заяви, че ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат заедно с президентските (избори 2 в 1).


Според Трифонов българските политици все още не са такива, които да отговарят на потребностите на суверена.


„Аз съм последователен човек. Невъзможно е да работим с ГЕРБ и ДПС. БСП е някаква възможност, но тя също е партия на статуквото. Ние бяхме ясни, че ще искаме подкрепа само от партиите на протеста”, добави Трифонов.


„Имаше ясни политики за важните неща, които стоят пред България. За всичко, което следва пред държавата -  нямахме различни възгледи с „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Ние решихме, че щом имаме общи възгледи е нормално да бъдем подкрепени. Важно е да се свърши работа, а не да имаш министър. Самият Христо Иванов заяви, че няма амбиции за министерски кресла. Не им харесва министър-председателят, не им хареса и кабинетът. Ние представихме други, а резултатът беше същият. Това казва, че те просто не са искали да подкрепят такъв кабинет. Говорих лично с Христо Иванов и Мая Манолова в моя офис. Тези разговори не  бяха публични. Попитах ги какво искат и какво трябва да се направи според тях. Те бяха ясни, че няма да подкрепят правителство на „Има такъв народ”, каза лидерът на ИТН.


„Аз не съм се виждал с никого от ДПС. Нямало е никакви разговори с тях. Никой не стои зад „Има такъв народ” освен гласоподавателите. Аз съм гарант! Никой не стои зад партията освен нейните избиратели и аз!”, категоричен бе Трифонов.


„Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа. Изборите не са цел, те са средство. Всички са срещу всички. Аз не съм скаран с всички. Суверенът е избрал за свои представители хора, които не могат да се разберат помежду си. В следващият парламент всички трябва да проявят мъдрост и да направят важните неща за всички. Изборите са нормалната форма на демокрация. Има хора, които не понасят



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 014 Anonimen 28.08.2021 14:55

    Киро е това, което Тиквата и Славчо никога няма да бъдат.

  • 013 Anonimen 28.08.2021 14:50

    Зуека е напуснал България отвратен от лъжите на Слави на когото е заложил на избори ! Признанието е направил с условие, че няма да бъде разпространено из медиите, но не би !

  • 012 Anonimen 28.08.2021 14:40

    Защо в програмата на този вожд на племето "Чалгари" който така ревностно "защитава" интересите на народа никъде и никога не е вписано, че здравеопазването в България трябва да е безплатно, както е в ЕС, щом имаш здравна осигуровка доказана със здравна карта никъде никога не плащаш нито за преглед, нито за оперативна намеса, нито за лежане в болница, нито за каквато и да е медицинска услуга в държавна болница,пенсионерите си купуват лекарствата в ЕС с 85 до 90 % намаление, а лекарствата за безработни са безплатни изписани от личните лекари, защо тези най-важни човешки нужди не са залегнали в програмата на този чалга-измамник, питам от далече със загриженост за малоумието на населението в България, което явно гласува за обещания и манипулативни изкази без да го интересува какви лъжи консумира ?

  • 011 Anonimen 28.08.2021 14:26

    В овчата кошара България са се развъдили още повече овце над "допустимата норма" ? Защо ли така разплодът на недъгави овце е разрешен от шибаната червеноармейска Конституция ! Може би защото овцата играе само на чалга босфорска музика ? Чалгаринът бил гарант, да се смееш ли, да плачеш ли или двете заедно, трагикомеичното е,че чалгата "облада" не само малоумието на България,но и НС и да, Слави е зависим от ГЕРБ и ДПС, това няма как да си го признае, но ще се докаже много скоро, след следващите избори, защото емигрантите вече не са симпатизанти на ИТН това е повече от сигурно, те не са в Родината си, защото не се смятат за овце с наведени глави които всеки може да манипулира когато си поиска и както си поиска, а и извън границите на България истините се разпространяват по-бързо, защото манипулацията не играе своята роля тук, а и журналистиката е на ниво демокрация и свобода, докато в България тя е на "парична" основа, който плати повече неговата истина е по-истинска ! Слави е "кукла на конци", беше такава, такава си остана, Борисов и Пеевски са зад завесите на ИТН, те създадоха тази чалгарска партия, както БКП създаде ГЕРБ,ДПС,Патриоти и БСП, Слави се издигна през 90-те с разрешението и с пълната подкрепа на СИК и ВИС, той е дружка на Борисов от онова време та до днес, той е най-мощният манипулатор на БКП още от времето на комунизмът когато беше комсомолски секретар без конкуренция, но чалгарите това не го знаят, те по времето на комунизма са били още в топките на татковците си ! Слави и ИТН са утрепки и братовчеди на ГЕРБ и ДПС ! Така, че днес все още БКП управлява и ще управлява България дълги години в бъдеще защото стадо овце лесно привиква към всяка ясла !

  • 010 Anonimen 28.08.2021 14:01

    Браво Слави !На прав път си !Щом всички отпадъци квичат,значи ще им дойде краят!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще действате доста неразумно

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви за