Свързани новини

27.08.2021 21:02

Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави

Видян 6850 пъти | Коментари 24
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не, няма да подкрепим правителство с мандата на БСП". Това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю за БНТ.


"Възпитанието изисква да отида на среща с БСП, но причината да не подкрепим БСП е, че първо имаме много големи различия - чисто като различни политически формации. БСП е лява формация. Тя за нас е партия от статуквото“, посочи той


"БСП не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. БСП и самата Корнелия Нинова, заедно с нейния Висш партиен съвет, излязоха и заявиха, че няма да ни подкрепят. А според мен, това с подкрепата е както в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят", отбеляза още Трифонов.


Той също така заяви, че ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат заедно с президентските (избори 2 в 1).


Според Трифонов българските политици все още не са такива, които да отговарят на потребностите на суверена.


„Аз съм последователен човек. Невъзможно е да работим с ГЕРБ и ДПС. БСП е някаква възможност, но тя също е партия на статуквото. Ние бяхме ясни, че ще искаме подкрепа само от партиите на протеста”, добави Трифонов.


„Имаше ясни политики за важните неща, които стоят пред България. За всичко, което следва пред държавата -  нямахме различни възгледи с „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Ние решихме, че щом имаме общи възгледи е нормално да бъдем подкрепени. Важно е да се свърши работа, а не да имаш министър. Самият Христо Иванов заяви, че няма амбиции за министерски кресла. Не им харесва министър-председателят, не им хареса и кабинетът. Ние представихме други, а резултатът беше същият. Това казва, че те просто не са искали да подкрепят такъв кабинет. Говорих лично с Христо Иванов и Мая Манолова в моя офис. Тези разговори не  бяха публични. Попитах ги какво искат и какво трябва да се направи според тях. Те бяха ясни, че няма да подкрепят правителство на „Има такъв народ”, каза лидерът на ИТН.


„Аз не съм се виждал с никого от ДПС. Нямало е никакви разговори с тях. Никой не стои зад „Има такъв народ” освен гласоподавателите. Аз съм гарант! Никой не стои зад партията освен нейните избиратели и аз!”, категоричен бе Трифонов.


„Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа. Изборите не са цел, те са средство. Всички са срещу всички. Аз не съм скаран с всички. Суверенът е избрал за свои представители хора, които не могат да се разберат помежду си. В следващият парламент всички трябва да проявят мъдрост и да направят важните неща за всички. Изборите са нормалната форма на демокрация. Има хора, които не понасят



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 28.08.2021 13:52

    до006: БЕЗПАМЕТНО ПУСТОСЛОВИЕ,ДБтроле!До вчера пришивахте Слави към ДПС,а от тази сутрин вече е пришит към ГЕРБ!Слави не е бил в политиката и няма как да е свързан със системните партии и никога не имал достъп до парични потоци като ГЕРБ,БСП и ДПС!!Проглушихте ушите на всички българи че ИТН не била партия на протеста,а после обявихте че е предала протеста.Най вероятно в бъдеще ИБГНИ да съзерцават Парламента само на картичка! Всички знаят че се страхувате от избори и вие си знаете защо!Синхронизирайте измишльотините и глупостите си ,защото всичко което си написал е КОЛОСАЛНА ПРОСТОТИЯ!!! А що се отнася до тоягата, тя е за вас и СПЕЦИАЛНО САМО ЗА ВАС!!Ще ви бъде поднесена с 800!!!

  • 008 отровен отпадък 28.08.2021 13:19

    Разложен морално и физически и тотално деградирал шмъркач няма как да бъде гарант за каквото и да е, просто си изпълнява задачите, за които са му платили доста. А между другото Дългия имал дело за пране на наркопарите на Таки чрез своя фирма по сигнал на Европол и ДЕА, естествено, наш Гешо е задрямал за винаги. Та не случайно е имало народен съд....

  • 007 Anonimen 28.08.2021 12:24

    "...Аз съм гарант!" - Боже, Боже, откога в България чалгар дава гаранции за честност ? Той бил "гарант", много на сериозно се вземал този диктатор ? Има една поговорка - "пази Боже, сляпо да прогледа", е Бог не ни опази и сляпото прогледнало, но и слепците пък се оказва са много на тази овча територия България !

  • 006 Anonimen 28.08.2021 12:14

    Чалга вожде, как си мислиш, че разумен човек ще повярва на "кандармите" ти за самостоятелност, все едно крадец да си признае, че краде, много "плоски" лъжи вожде на чалгата, много "плоски" ! Аз дочух макар и на 3500 км от България пък, че милиардерът Боко Тиквата ти е наброил 100 млн. лева /които са нищо в сравнение с незаконното притежание на откраднатите няколко милиарда в евро /с които да се разплатиш на твоите чалга-подобия и да направиш партия която да е уж против статуквото, както и стана и след "оглушителното" ви мълчание в НС и от теб самият скрит във Фейса за злободневни теми, несъобразяването с народното одобрение на Служебното правителство /а уж "слушаше" и се ръководеше от мнението и желанията на народа/, неуспехите с Гешев, заяждането ви с партиите на протеста и демонстрация на диктат над всички партии, ти ОТКРОВЕНО помогна на Тиквата и ГЕРБ да се върнат на "бял кон" във властта на предстоящите избори за които самите вие от ИТН желаехте да се случат защото така ви беше наредено от Тиквата и Пеевски, а много "ланкаше", че ще ги бутнеш от властта, ДА ама НЕ, ти ПРЕДАДЕ надеждите на целият разумен електорат който ти гласува доверие, ТИ ЛИЧНО помогна на ГЕРБ за следващите избори, ТИ ЛИЧНО скрит в стаичката си изчака всичко да се развие в полза на Тиквата и когато дойде моментът Тиквата ти нареди да се ПОКАЖЕШ и да РАЗКАЖЕШ тези глупости на които ще се вържат само чалгари без разум, ТИ ЧАЛГАРИНО, прееба българинът както никой до днес не е прецаквал след избори ! Чалга-вожде, нима не виждате, кой майсторски открадна десетки милиарди ако не и стотици от България, нима не знаете, че измамник № 1 е НЕ Тиквата / той няма толкова акъл за финансови измами /, а Кирил Ананиев КОЙТО АКО НЕ БЕШЕ СПЕЦИАЛИСТ ПО МАЙСТОРСКИ КРАЖБИ ОТ ДЪРЖАВАТА нямаше да го търпят в 4-5 правителства преди ГЕРБ все министър или заместник на финансите, а пък в ГЕРБ дори стана и здравен министър за да покаже как чрез имами да се изпразва здравната каса, респективно парите на народа ? Чалгарино, зная, че ти си извърши перфектно задачата да върнеш измамниците на ГЕРБ отново на власт, но аз искам, ако дойде някой ден на възмездието ти и твоята шайка чалга-депутати да седнете на подсъдимата скамейка заедно с герберастите за измяна на народ и Родина ! Разумът все един ден ще победи чалгарино-изманик и дано е с "тояга", че да има възмездие, защото ако се остави на прокуратура и съд възмездието няма да се случи !

  • 005 купен измекяр 28.08.2021 10:42

    Стоят тези, които му наляха няколко десетки милиони за да проваля вече второ НС с цел запазване на крадливите схеми на Мутрата, Доган и Пеевски и обръчите около тях, които откраднаха десетки милиарди обществени средства и доведоха до геноцид на българите и опоскване на държавата до степен на територия. За излъганите стотици хиляди надежди да си носи греховете и в отвъдното

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни