Свързани новини

10.08.2021 17:08

Софийската прокуратура започна война срещу 19 минути, ще бъде осъден всеки, който разпространява клевети и ни набедява

Видян 14418 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Основателят на 19 минути Борис Ангелов подава сигнал в СРП за набедяване, ще заведе и дело за клевета. Лице, което никога не е посещавало редакцията на 19 минути, нито познава някого в нея, когото и да било, е подало "жалба" в Софийската районна прокуратура, която не си е направила труда да провери дали поне нещо от описаните от лицето клевети е вярно, дори не е обърнала внимание, че няма точни дати и часове на твърдените от него измислици и нагли, долни лъжи. Другото си го пише във вестника. СДВР, в лицето на служителя Шикренов, чиято съпруга по случайност е прокурор точно в Софийската районна прокуратура, също не провери, но поне се убеди с очите си по наше настояване, че не отговарят на истината редица обстоятелства, "цитирани" в пасквила, насочен да рекетира и да дискредитира 19 минути и да не бъдем критични срещу определени представители на завладяната държава. По подписа и по начина на изписване на датата под "сигнала" личи, че лицето, което го е "подало" не е грамотно, та е странно как точно е изписало цял роман на компютър. Работата е ясна: всичко е изфабрикувано, при това неумело. Но и разбираме, че става дума за поръчка, за нагъл натиск срещу нас като издание. Знаем и кой е платил за нелепата ченгеджийска изцепка, изобилстваща с нарушения на закона. Само припомняме на желаещите да ни мачкат, че за 5 години, при цялата си незаконна преса, НАП губи дело след дело от нас. Няма да се оставим и този път. А, който е превишил властта и правата си, включително чрез изтичане на информация, при това едностранна, ще трябва да отговаря пред закона, както и всеки, който я препечатва, разпространява, тиражира по какъвто и да било начин. Подателят пък ще бъде осъден за клеветите си. Някои хора в България са запазили своето достойнство. Ние в това число. Повтаряме! Всеки, дори да си мисли, че е анонимен, ще бъде съден и осъден, ако разпространява клеветите, изтекли незаконно от СРП и СДВР, на които своевременно е възразено, не само по граждански, но и по наказателни дела. А цялата информация за издевателството на СРП и СДВР веднага ще бъде отнесена не само до президента, премиера, главния прокурор, но също така до Европейската комисия и всички журналистически организации по света и у нас, както също вече надлежно сме описали пред МВР. Тая работа просто няма да мине!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 19.08.2021 14:27

    Тази есен ще стане много напечено в София,защото много подкрепа ще е нужна от народа за журналисти,малък и среден бизнес,адвокати,писатели,актъори,всички на свободна практика,много.Чакаме инструкции и да се почва.Това не се търпи повече.

  • 004 Тихомир Томов 11.08.2021 14:26

    В горепосочените служби работят много бездарници и при попадане на нормален съдийски състав делата се печелят .........................

  • 003 Anonimen 11.08.2021 12:22

    Пълна подкрепа, трябва да пазим малкото честни, смели и доблестни журналисти, оцеляли от поръчковата гешефтура наричана бухалка за неудобните и е жизнено необходимо изчегъртването и в този и вид

  • 002 Валя 11.08.2021 12:08

    Браво! Адмирации за смелостта Ви!

  • 001 Anonimen 11.08.2021 10:28

    Само така, вървете смело напред, защото сте едни от много малкото смели и честни журналисти и медии! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ВИ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и