Свързани новини

28.02.2019 14:22

ВАС разби измамите на НАП за 19 минути

Видян 6181 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Върховният административен съд на България не просто уважи иска ни да бъде върнато за разглеждане дело, поради завеждане като връчена на призовка, която никога не е връчвана. А осъди НАП за процесуални нарушения при извършване на ревизия и отмени съдебно решение, базирано на нея, като не призна за съществуващ и съставения и оспорван акт по ревизията с измислиците в него.


Делото е важно и за да бъде веднъж завинаги преустановено неизпълнението на друго съдебно решение за незаконността на наложен от НАП запор върху собствености на БА ООД.


Въз основа на тези решения ние не само ще продължим отбраната си, но и ще заведем дела срещу всички конкретно виновни за тормоза, на който сме подложени. Терор на самозабравила се власт и нейните слуги по отношение не само на 19 минути, но и на всички други малко останали свободни медии и гласове в нашата страна.


Даже не чакаме Кьовеши да дойде, отсега й помагаме за правосъдието, което – макар и закъсняло, ще раздаде върху всички, които превърнаха демократичните институции в инквизиция, опитваща се да убие всяко движение встрани от генералната линия на Партията.


Освен поредна победа за 19 минути във войната, която 2 години и 4 месеца се води срещу нас от НАП, превърната в бухалка на властта, това е още едно доказателство за поръчковия характер на ревизиите, които се правят в нарушение на всички закони и процедури – както по срок, така и по същество. Досега вече имаме спечелени други дела и отменени от вътрешния арбитраж на НАП на национално ниво актове по ревизии.


На всичко отгоре, това е още едно доказателство за непрофесионализма на ръководството на агенцията, особено в София, което след всички поразии просто трябва да бъде отстранено и след това да му бъде търсена сметка. Не само за прекършените бизнеси и човешки съдби, но и за сериозните нарушения, по които неведнъж сме писали – връщане на ДДС за милиони от фиктивни сделки за сметка на данъкоплатеца, незаконни обществени поръчки, нетърсене на данъчни задължения за милиони от близки до властта „правилни” медии и дори футболни клубове и т.н.


Никой не е забравен! Не само в НАП, а и нагоре!


Нищо не е забравено!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?