Свързани новини

19.04.2021 15:05

Нинова уличи Кънев като „взел пари от ГЕРБ”, ала защо му гласува екостикерите и го издигна за 6-и мандат?

Видян 13351 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.  
Като сте казали А, кажете и Б”, съобщи Корнелия Нинова в „реакция”, както я е определил нейният пресцентър, ръководен от гробар – собственик на погребална агенция.
Кого е имала предвид Нинова, която всъщност вече 5,  не 4 години оглавява БСП? Кой ли е вземал парите от ГЕРБ през първата година?...Но нека да се върнем на мандата на последния кабинет Борисов 3.
Единственият виден представител на партията с обществени поръчки от правителството е Петър Кънев, както отбеляза първи Дончо Златев. Помолена от човек на 19 минути за коментар дали него е имала предвид, Нинова запази мълчание. Което в правото и в живота се приема като знак за съгласие. Кънев пък отговори на друг човек от 19 минути с: „Не коментирам”.
Странното е, че именно Нинова издигна за 6-и мандат, което е против собственоръчно наложения от нея устав стария печатар. И то като водач на листа в третия по важност и брой мандати Бургаски район. Не стига това, ами и като председател на групата на БСП в миналия парламент, броени дни преди старта на кампанията за изборите на 4 април, всичките й подчинени като един гласуваха в пълно единодушие с ГЕРБ пускането на незаконни и ненужни екостикери. Те ще струват на данъкоплатците 300 000 000 лв. грешна пара. Ще се печатат в семейната печатница на Кънев.
Която, за да купи машината за холограмните изделия, беше спонсорирана пак при Борисов 3 с европроект по програмата на Министерството на икономиката за над 2 млн.лв. Все още министър във


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.05.2021 22:29

    Защото, умници, Нинова не е едноличен собственик на БСП, както Тиквата е чорбаджия на шайката ГРОБ и не е в състояние да решава еднолично. А вие проверихте ли, как е гласувала Нинова за депутатството на гусин Кънев или просто си дрънкате тук на ангро?

  • 002 Anonimen 20.04.2021 23:13

    Само една нула и от 30 стават 300 млн.Браво.

  • 001 Anonimen 20.04.2021 11:24

    Няма нищо за чудене - България, както навсякъде в света на капитала, се управлява от силните в икономиката, а печатарят е от тях. Ако проследите следата на големите пари в останалите партии, ще ви падне шапката. Богатите си избраха Виденов, Костов, Царя, Борисов, а сега залагат на Слави. А 9-те, пардон - май останахме 5, милиона мишлета гледат телевизия.

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв