Свързани новини

06.04.2021 14:50

Много бързат с незаконните екостикери, докато не е дошла нова власт да ги спре

Видян 11767 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Единственото нещо, което прави властта в момента е да пробута докрай далаверата, която БСП и ГЕРБ гласуваха заедно и единодушно 2 седмици преди края на последния позорен парламент – незаконните екостикери. Причината е, че става въпрос за 300 000 000 лв., които само за 2 години олигархията, начело с червения депутат 6-и мандат Петър Кънев ще усвои от джобовете на 3,7 млн. български шофьори веднъж през пръскане на парите им от данъци чрез хазната и втори път с повишени двойно цени на техническите прегледи на превозните средства.
Ужасът е, че новият парламент ще може да отмени корупционната поправка и да умъртви източника на 300 000 000 лв. за чекмеджетата. А от партията на Слави още преди приемането на удивително наглия текст в миналото НС вече се обявиха срещу него.
Форлайтер на последния бой на корупционерите е строителният инженер, чиновничествал в Министерството на отбраната и в МВР – 3-то районно в София, който по незнайно какви причини бе назначен от министъра – убиец на детето си Московски за шеф на Автомобилната администрация.
Достатъчно за него е да припомним разкритията за многомилионни измами, които правеше Босия, слагането на режима за бг ТИР-ове от Макрон, защото цяла Европа разбра, че даваме „по втория начин” разрешителни, уж че са наши, на камиони от Македония, Украйна, Молдова и други раздавачи на подкупи. Ресорният зам.-министър откъм патриотичната квота даже беше съден по този повод.
Та строителният инженер – военен – меверист – автомобилен администратор съобщи пред БНР: „От 12 юли 2021 г. собствениците на всички автомобили, които успешно преминат годишния си технически преглед (ГТП) ще получават нов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 09.04.2021 17:35

    ТОЗИ ВОЕНЕН СТРОИТЕЛ И БИВШ ПОЛИЦАЙ Е ВИЗИЯ НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ,БЮРОКРАЦИЯ И ЛОБИЗЪМ.ТОЗИ МИ ОТНЕ ПРАВОТО НА ТРУД ЗАЩОТО -НЕЗАВИСИМО ОТ ПРЕДОСТАВЕНИ ДИПЛОМИ И ДОКУМЕНТИ ИЗИСКВАЩИ СЕ ЗА ПРАВО НА ТРУД В ГТП, ТИ НЕ РАЗРЕШАВА ЗАЩОТО ИЗДАВА НАРЕТБА ЗА НЕОБХОДИМ ТРУДОВ СТАЖ В ТАЗИ ОБЛАСТ ,ДОКАТО КАРАМ КУРС 9 МЕСЕЦА И ПОЛАГАМ ИЗПИТИ.ПИТАМ КОЙ СЕ Е РОДИЛ С ТРУДОВ СТАЖ И ОПИТ ЗА ДА ЗАПОЧНЕ РАБОТА.РАНОВСКИ ТИ С КОЛКО СТАЖ И КАКВО ЗАВЪРШИ ЗА ДА ЗАЕМАШ ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ.АКО НЕ СИ БИВШ ПОЛИЦАЙ НЯМАШ ШАНС.ТОВА Е БГ.

  • 005 Anonimen 09.04.2021 17:18

    ТОЯ ВОЕНЕН СТРОИТЕЛ НАПРАВИ ТАКИВА БАТАЦИ В ДАЙ, ЧЕ КОГАТО ИДА ГО МАХНАТ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.РЕГИОНАЛНИ ДИРЕКТОРИ-МИЛИЦИОНЕРИ,СЕЛЯНДУРИ БЕС ОБРАЗОВАНИЕ,С КАТ.;Б;,КОИТО СА ВИЖДАЛИ КАМИОН И АВТОБУС НА СНИМКА.ИНСПЕКТОРИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ И ДУМА ЧУЖД ЕЗИК.

  • 004 затвор и пълна конфискация 07.04.2021 10:59

    Как да не бързат като са си взели комисионните, а никой не обича да връща. За това на финала се приеха и продължават да се приемат куп безумия ощетяващи обществото, но за Буци само едно е важно, да напълни за пореден път чекмеджето, а народа да духа супата....

  • 003 Anonimen 06.04.2021 22:17

    Потърпевш съм от големия специалист Рановски.Този не признава евро стандартите на колите от талоните защо.За пари съответно.А защо за колите до 3.5т а не на товарните.Защото при товарните фирми ще удари на дърво .А имаше и разпоредба за отмяна на стикерите .Този шеф ми отказа разрешително за извършване на дейност ГТП поради липса на трудов стаж независимо от изскаран курс необходим 9 месеца рофесионална и изпити в Техническия Университет за тази дейност,както и предоствените документи за последните 3 год .И след близо 4 месеца чакане и- отказ.Пълно безобразие.Дано новото правителство изхвърли този голям специалист спуснат не на място.

  • 002 Anonimen 06.04.2021 20:13

    Благодаря на Борис Ангелов, че дава гласност на тази и други далавери на ГЕРБ и уж опозиционната БСП!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще