Свързани новини

05.04.2021 14:47

Изборите струват 60 млн., екостикерите: 300 млн.лв. – колкото 5 вота

Видян 4754 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Според Любен Дилов – син, вече депутат от ГЕРБ, изборите стрували 150 млн. лв. Не е ясно защо при цена на предишните от 60 млн.лв., официално цитирана  тогава. Премиерът заяви, че са купени машини за 45 млн.лв., но това е еднократна инвестиция. За следващите избори машините просто ще си работят.


От гледна точка на пестеливостта, нека да припомним, че приетите със закон 2 седмици преди разпускането на позорния стар парламент екостикери ще струват на хазната и 3,7 милиона български шофьори 300 000 000 лв. в следващите 2 години. Държавата, кой знае защо, е поръчала на червения депутат 6-и мандат Петър Кънев и неговата семейна печатница почти двойно по-голямо от необходимото количество. С тези 300 млн. лв. могат да се направят 5 пъти избори в следващите 2 години.


Да не отваряме дума за странно защо двойно надутите цени на километър, които предварително плащаме за бъдеща работа на строителите на АМ Хемус, която рухна в изборния ден в нов участък. И там иде реч за стотици милиони лева надплащане, повече отколкото за екостикерите. Пък път няма. Само светлина в тунела!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 06.04.2021 12:51

    А милионите за ваксините на Майдел, които никой не иска да слага, но Борисов даде стотици милиона и се запаси като за война защо не му прави впечатление и не го е грижа? Да си ги извади от чекмеджетата и да бъде разследван, неговото вече е типична диагноза!!!

  • 001 Anonimen 05.04.2021 15:18

    за тези неща питайте Бойко,не нас!Приказката за лудия и зелника я знаем,но за нас зелник няма...793

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни