Свързани новини

29.04.2020 13:52

Човек на ЦЦ оглави мега ВиК холдинга на държавата

Видян 3310 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Иван Иванов, който при доминацията на Цветан Цветанов и Андрей Иванов беше шеф на обичаната от всички столичани Софийска вода, а след това целият тамошен отбор беше преместен в ЧЕЗ, бордван тогава от Митко Каратиста, бе назначен да оглави държавния ВиК холдинг. Капиталът на новата фирма е 1 млрд.лв. , които не е ясно за какво ще бъдат харчени, след като по-рано на друго държавно предприятие бяха налети половин милиард да поддържа язовирите, а ефектът от това не е дори нулев - казусът Студена показа, че е отрицателен. Българският ВиК холдинг е петото държавно дружество с подобни функции, което ще се занимава със състоянието на водния сектор, който е управляван в същото време и от дирекции в Министерството на регионалното развитие е благоустройството. Свои управляващи фирми в същия бранш имат не само МРРБ, но и икономическото, и земеделското министерство. В Управителния съвет на новата фирма със съмнителна целесъобразност, който Иванов оглавява, шокиращо е присъствието на досегашния шеф на ВиК Шумен Илия Илиев - градът е на границата на водна трагедия като пернишката: също е с отдавна изпразнен и ненапълващ се язовир и с як режим в 21-и век.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 29.04.2020 17:26

    Ей така се опраскват милиарди по време на извънредно положение и карантина. Помним дебелото Лиле колко десетки милиони опапка няколко пъти само за яз.Студена, а Перник е на никъде. А иначе ни спасяват неясно от какво...

  • 002 Anonimen 29.04.2020 14:14

    Изобщо не е на ЦЦ, та всички поръчки за тръби но Софийска вода минаваха през оня, дето му построи 6-те апартамента на "Елемаг", а командването на дружеството беше от кабинета на Андрей Иванов. Никой не е забравен и нищо не е забравено

  • 001 Anonimen 29.04.2020 14:07

    Работил съм с Иван Иванов. Не е човек на когото и да е. И е честен професионалист. Друг е въпросът за смисъла от новия ВиК холдинг.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред